DUS MENSEN IK HEB MIJN DAG NIET

Oostenrijk, Kleinsölk

ik zit er helemaal doorheen

Woensdag 21 december

Ik moest naar de huisarts en naar de genecoloog, Jan naar de huisarts en naar de Krankenkasse, papier ophalen bij Jannick waar we al 2 maanden op wachten omdat de school het niet afgeeft-
Mijn gezondheid wil niet zo erg momenteel, 9 januari weer naar Salzburg voor een mri en ct.
Jannick had het papier van school nog steeds niet en moest wachten tot de directrice zou komen. Dus wij zijn eerst naar Ramsau gegaan om mijn vlees op te halen op de Fürstnerhof.



GGGGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRR ik ben woedend.
Jannick is al vanaf oktober bezig om een formulier ingevuld te krijgen op school.
Het enige wat getekend moet worden is of Jannick gemeld is op school of het een fulltime opleiding betreft die hij volgt en verder gewoon niets.
Dat scheen al heel lang moeilijk te zijn maar afgelopen week was het eindelijk zo ver dat het klaar zou zijn, dan nog 3x voor ---------met de korte achternaam want ze was het vergeten mee te nemen, enz. Vandaag komt Jannick en zegt ze je bent vanaf nu uit de school gesmeten dus ik teken niets meer- Jannick is daar helemaal geflipt en belde ons radeloos en zei ons als ik iets gehad had dan had ik haar dood gemaakt.
Het was al zo raar want Jannick kreeg een rapport met 11 onvoldoendes maar hij heeft maar 5 vakken. Hij moet alleen de vakken doen waar hij afgelopen jaar voor gezakt was- dus hij was al gaan vragen wat daarmee was en oh dat was een fout hij kreeg een ander rapport (die van vorig jaar moet ik nu nog krijgen)
En nu heeft hij ineens te weinig schooluren gemaakt. Hoe maak je mensen geestelijk helemaal kapot ? En ja ik kreeg ook moordzuchtige neigingen.
Ik stond op het moment dat hij belde bij Mariette op de Fürstnerhof en die heeft me opgevangen en die zei me dat Dominique afgelopen jaar ook huilend thuis had gezeten en dan maar de dienstplicht in is gegaan omdat school het hem zo moeilijk maakt en hij dus ook uit de trainingsgroep was gezet en niet weet of hij het laatste maturajaar nog mag afmaken. Dit na 5 jaar Handelsschool en 2 jaar matura studie gooien ze je voor het laatste jaar eruit. Hij mocht ook niet meer in het heim eten enz.
Dat hadden wij al jaren geleden gehad.
Als ze dus het papier niet tekent heeft Jannick grote problemen en moet hij over de afgelopen maanden zijn studiefinanciering terug betalen, en wij zijn het er niet mee eens dat ze proberen Jannick van school te gooien. Ik heb dus niets schriftelijk dat ze dat willen doen.
Maar vorig jaar kreeg ik geen rapporten of meldingen of wat dan ook tig keer contact opgenomen en toen probeerde ze nog het Jannick in de schoenen te schuiven dat hij geen adreswijziging had gedaan maar die hadden Jan en ik samen persoonlijk bij de school gedaan.Vorig jaar heb ik zijn schoolreiskaart betaald heeft hij niet gekregen en dit jaar heeft hij hem ook niet gekregen. Daarmee kan hij vrij van en naar school reizen. Ik heb een speciaal pasje betaald kost maar 10 euro daarmee kon hij zich dan op school legitimeren en allerlei kortingen en zo krijgen , niets gekregen .
Ik heb van Marielle het adres en telefonnummer van de Landesschulrat Graz gekregen-
Als ze niet deze week Jannick het getekende papier geeft en hem zijn jaar laat afmaken neem ik daarmee contact op . En ik doe aangifte van mobbing want de maat was al lang vol maar nu toch zeker wel.

Verder heb ik al 5 december iets gekocht dat is 10 december bij de post ingeleverd en tot op heden niets en het nummer kan ik vervolgen maar ze geven gewoon geen statusmelding- Jan gaat straks na zijn werk naar het postkantoor en vragen waar het blijft.

Hebben ze een deel van mijn fotos van mijn site gehaald omdat mijn abo niet verlengd zou zijn en als ik wil verlengen krijg ik te zien uw abo loopt mog 220 dagen en kan dus niet verlengen al contact gehad en nu moet ik aangeven welke fotos terug moeten maar ik krijg mijn albums pas komend weekend in oostenrijk.

Wilde ik maandag online een abo met telefoon kopen bij Orange kan ik paspoort invullen en waar uitgesteld dus Nederlands paspoort en op het consulaat München afgegeven nog 5 jaar geldig geven ze aan ongeldig paspoort. Dus gemaild met mijn gegevens en kon nu dus dan opnieuw aanvragen en dan ging het wel moet ik 50 euro aansluitkosten betalen want de actie was maar tot gisteren..............ggggggggrrrrrr-

DUS MENSEN IK HEB MIJN DAG NIET ; VOEL ME NIET LEKKER, BEN DEPRESSIEF
EN BAAAAAAAAAAAAAAALLLLL



ga nu maar even janken-

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

22 december 2011 07:25 | Door: Hanneke de Jong Sterkte voor de komende tijd. Hoop dat je toch nog gezellige kerstdagen en een fijne jaarwisseling zal hebben. Hou de moet er in. Groetjes, uit Boskoop. Fred Hanneke en Roy.

molenaar.ruesink 2017-05-07 16:24:56

22 december 2011 07:55 | Door: Annemarieke Ojee, dit klinkt wel serieus! En ik kan het jou op dit moment ook niet leuker maken dat het is. De boeken had Lex gisteren al in gepakt en staan samen met andere spullen dus al in de bus. .....sorry! Komen jullie vrijdagmiddag bij ons koffiedrinken?

molenaar.ruesink 2017-05-07 16:25:15
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.