Een gezellige maandag

Oostenrijk, Liezen

Vanmorgen al vroeg wakker , een beetje tv en opgestaan. Ik had gisteren de hele dag problemen kon niets eten en in de avond zeer laat was het ineens verholpen en kon ik ook nog goed slapen alleen wat honger. Maar ik dorst toch niets te eten.
Vanmorgen ontbijt probleemloos . Om 9 uur waren Annemarieke en Wanda daar en Annemarieke had de broodnodige artikelen uit Nederland bij zich .Alleen die zakken met tumtum voor Theresa waren niet broodnodig maar als je het geluk van haar vanmiddag had gezien denk je er toch anders over. Met alleen dames winkel je toch anders dan met je partner en dan zijn we meestal ook nog op pad voor de nodige dagelijkse boodschappen. Nu winkel in en winkel uit al slenterend. Zie ik een leuk hemd T-shirtje de prijs 120 euro die heb ik er dan toch niet voor over. Ik vind wel dat er nu leuke kleurtjes zijn in kleding en accesoires. Veel leuke paashebbedingetjes gezien maar je moet het na de pasen ook allemaal weer ergens opbergen en er komt elk jaar wel iets bij. Bij veel dingen is het ook alleen maar leuk als je veel dingen bij elkaar hebt dan zijn ook de kosten niet leuk meer. (wel de reden waarom ik vaak na pasen of na de kerst ga kijken) Uiteindelijk zijn we gaan eten bij Sajado en ook al was het vandaag maandag het was gewoon vol. Ik verbaas mij daar wel elke keer over. Ik heb ongelooflijk lekker kunnen eten en zonder problemen. maar het gezelschap doet ook heel veel. Het is wat ik wel eens mis gewoon met vriendinnen kunnen stappen, eten, winkelen of gewoon een kop koffie drinken. Ik kan er weer een poosje tegen dus dank lieve dames.
Het weer is vandaag niet gezellig heel veel wind en sneeuwval en koudddddddddddd. Vannacht ging het heel erg te keer maar als ik eenmaal slaap ben ik meestal gewoon voor p
Pampus. Dan was ik om 2 uur weer thuis en klokslag 3 was de heer van Wenatex er. Het was zeer informatief en hij heeft zelfs een bed opgesteld en kon je het matras met speciale bedbodem proberen. Ook de bedbeschermer en een kruidentussending en verschillende kussens. Ja bij het proef liggen voelde ik inderdaad de andere steunplaatsen op mijn rug of als ik op mijn zij lag. Het is totaal orthpedisch maar de kosten zijn met een basis al snel 2500 euro . Ook al is het goed voor je gezondheid je moet het ook maar kunnen betalen. Jannick kwam toen de demo net voorbij was dat was wel jammer want als je als deelnere erbij bent krijg je een kussen en als echtpaar behalve de kussens per persoon ook een Kuscheldecke.
Jannick zat in het boekje te kijken en vroeg naar de matrasbeschermer aan mij want hij zweet heel erg en hij heeft iets die al helemaal weg is en hij heeft een nieuwe nodig en ze hebben een heel duur boxspringbed gekocht en Jannick zei ook tegen Ingrid er moet gewoon wat op komen ook met de kinderen in bed als er een ongelukje is dan heb je een probleem. Deze beschermers zijn niet goedkoop maar ze laten geen water door en het is geen plastik of iets waar je van gaat zweten erg confortabel. Ik had mij eigenlijk al besloten er eentje voor mij zelf te kopen omdat ik ook zo zweet bij de een die ik op mijn matras heb liggen. Jan heeft het totaal niet. Aangezien ik ook al een paar keer ernstig ziek geweest ben en ik toen ook niet kon voorkomen dat ik mijn bed bevuilde. Dus ik gebruik al lang van die beschermers want die kan je gewoon wassen en de matrassen blijven schoon ook al kan ik de hoezen van de matrassen ook wassen wat ik ook 2x per jaar doe. Dus Jannick zei bel hem dan gelijk want hij was al weg. Want ik kon in principe voor een kortingsprijs kopen omdat ik de party had gegeven. Ik zei dan bel ik hem maar dan geef ik hem wel aan jou dus Jannick zei dan bel ik gelijk zelf wel. Jannick wilde ook een Kuscheldecke en vroeg de man nog meer korting gaat zeker niet als ik er 3 neem? nee dat ging niet dan vraagt hij ik was wel te laat voor de Party maar kan ik dan wel de Kuscheldecke krijgen en ja dat kon en dan krijgt hij ook het hoofdkussen erbij . Hij moest alleen een kaart invullen die de mensen dan op de party invullen en die had ik nog. Hij helemaal blij. Morgenavond is in de Fachschule hier een avond die over slapen gaat met een bekende arts en ook mijn huisarts is daarbij en ook is hij daar vertegenwoordigd. Ik zou daar al heen gaan en ga nu alsnog. Maar dan brengt hij overdag de bestelde dingen. Zo,n beschermer kost alsnog 135 euro per stuk maar toch 25 euro minder dan de 159 die ze normaal kosten. Ik denk nog na over een ander kopkussen. Het bedrijf zit in Salzburg maar hij heeft zijn bedrijfje in Gröbming en woont in Irdning. Hij is een oud Gröbminger en heeft met de man waar het huis van gekocht is op school gezeten en zei ik ben hier veel geweest. Mocht ik toch nog de loterij winnen is het matras met bodem wel een optie. Gezondheid kan je wel kopen maar is niet voor iedereen weggelegd. Want gezondheid is tegenwoordig toch ook een luxe. Tegen 5 uur verdwenen ze ook allemaal naar beneden en kon ik terug kijken op een gezellige dag.
Annemarieke ik had je over Facebook en berichtje gestuurd , ik kan jouw telefoonnummer niet meer in mijn telefoon vinden.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Staat vast onder mijn naam. 😋😋😂

Liduina 2019-03-11 19:50:41

Wij hebben het ook heel gezellig gevonden. Hoop dat we het een volgende keer weer zo kunnen afspreken. Duim voor jullie dat de operatie van Sabrina goed gaat. XXXX

Annemarieke 2019-03-17 22:15:09
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.