Laatste trimester van het jaar begonnen

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen vroeg wakker en heerlijk in bed Amazon kijken. Ik had wel eerst mijn medicijnen genomen.en de katten eten gegeven. Dan later heb ik ontbijtje gemaakt en weer terug in bed. Dat was lekker warm en genoeglijk.
Gisteravond nog wat met Jannick gesproken. Zijn baas had deels zijn telefoongesprek met Ingrid meegekregen en vroeg hem problemen? en Jannick zei ja. Exvrouw? ja. Hoevoel je je ? Ik zou hier alles kort en klein kunnen slaan en als ik niet op mijn werk was dan had ik mij denk ik niet meer kunnen inhouden om naar haar te gaan. Zijn baas zei kom mee. Jannick waarheen? kom nou gewoon maar mee. Zijn gingen achter de bedrijfshal en zijn baas zei zie je al die pellets? Ja. hier heb je een beil en ga je gang. Dus Jannick heeft zijn woede op de pellets los gelaten. Fijn als je een baas hebt die het begrijpt en je behoed voor ergere dingen.
Hij heeft haar gesproken en had gevraagd zonder te zeggen dat hij de brief al had., wil je het huis nog overschrijven? ja dat hebben we toch zo afgesproken. Jannick weet je het zeker ja . Toen is hij zo boos geworden want hij zei haar je wilt nu 100000 en de kinderen nog minder bij mij laten. Nou dat van die 100.000 was voor later nee zegt Jannick jouw advocaat wil het nu. Ergens sport ze totaal niet.
Ik heb Jannick gezegd laat jouw weekendje uit niet bederven en ga genieten , denk er even niet aan. Ze zijn vanmorgen om 5 uur naar Wenen vertrokken. Mark rijdt en Meli en Jannick rijden mee. Dat is denk ik ook beter nu.
Ik ben om half 10 opgestaan en gaan douchen . Ik had vanmorgen om half 7 een berichtje van Theresa problemen met haar telefoon en ik heb de opwaardeer bon al liggen . Ik denk niet dat Ingrid haar laat gaan.

Haar net even gesproken maar ze mag van Ingrid niet even haar telefoon komen opladen.

Dus ik bel eind van de middag dat we dan op het parkeerterrein bij hen zijn dan doen we het in de auto . Wij moeten to good to go pakket ophalen bij de Spar.
Ik dacht dat ik nog een waterfilter had maar helaas. Op internet kopen is bij 4 stuks 15 euro goedkoper dan hier in de winkel.
Ik wilde waterfilters kopen bij amazon en dan belt Jannick wil jij iets bij Amazon kopen en ik ja . Zegt hij dat is mijn account. Heel vreemd want hij heeft nog nooit iets op deze pc gedaan en ik kan geen bestelling vinden van waterfilters. Ik had het ook nog niet afgestuurd alleen in het mandje gedaan en daar zit niets in. Bij bestellingen staat het er niet bij dus ook niet te storneren. Dus hij kijkt morgen.

Het middageten was snel klaar de bami van gisteren met alle bijlagen. Dat smaakte nog steeds. Daarna de vaatwasser gevuld en aangezet en de wasmachine draait met reiniger. Ik kreeg het laadje er niet uit dus de beschrijving opgezocht en met echt veel moeite lukte het. Jan moest met een schroevendraaien de onderbalk eraf halen voor hij bij de pluizenzeef kwam. Dat ding was wel heel vies maar niet heel veel troep erin. Dan alles weer in elkeer gezet en de was zit er al weer in.
Dan toch de kachel weer aan gemaakt en we zitten met de lichten aan. Om 3 uur dachten we dat het nacht was.
Ik kreeg een foto van Jannick van de Comic con in Wenen.
Eind van de middag mijn to good to go gaan ophalen. Vond nog wat dingen erbij dus ik ben weer tevreden. Ik heb toch maar niet afgesproken met Theresa bij hun huis , veel te bang dat ze dan problemen krijgt.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.