Theresa mag ook mee in April

Oostenrijk, Gröbming

Donnerstag 12.Jänner
Zo dat was een klus maar het album klaar gekregen vannacht en kon om half 2 gaan slapen. Maar oeps daar was de sneeuwschuiver al maar de oogjes zakten weer weg oeps daar was Ingrid babyfoon aanzetten en eruit want de katten willen eten dan maar gaan douchen maar voel me wel murw.
Wat een sneeuw weer een flinke laag erbij en het sneeuwt nog steeds , vannacht oorkaanwind gehad en er schijnt nog meer te komen want ze hebben het over de stilte tussen het slechte weer. Dus geen zon vandaag .We mogen blij zijn dat er zo goed en hard gewerkt wordt door de gemeente arbeiders die vanaf 3 a 4 uur al aan het werk zijn zodat we allemaal de deur uit kunnen. En als het een dag niet sneeuwt keihard werken om alle bergen weg te krijgen. En als ik dan lees het sneeuwt in Nederland en alles gaat niet meer dan heb je het over sneeuwval die wij ons hier niet eens merken. En geloof me dat valt voor de gemeentewerkers hier gezien ook niet altijd mee vooral met zoals nu extreem veel wind. Ze maken de weg voor de autos vrij en achter hen blaast de wind de berg op straat zo hoog op dat als je er achter rijdt je nog niet verder kan en de treinen met schuivers rijden want ook op de rails zijn de bergen vaak heel erg hoog door de wind. We hebben in het weiland bergen gzien van meerdere meters hoog en echt heel erg breed.
Ik mag Theresa meenemen naar Nederland in April maar dan moet ik wel een ticket zien bij te boeken. Dat gaat niet eenvoudig want wij hebben tickets en je kan bij Transavia geen ticket voor een kind boeken zonder tegelijkertijd een ticket voor een volwassene te boeken. Gaat ook niet via je boekingsaccount , telefoonnummer wat wij van hieruit kunnen bellen doet het nooit en het Nederlandse nummer is een 0900 die we niet kunnen bellen. Blijft over mailcontact, FB contact, Twitter of Whats App op Whats App duurde het heel erg lang voor er een antwoord kwam en daar kon ik niets mee, op FB wel binnen het uur het eerste contact en dan reageer je en moet je weer een uur wachten Dan de gegevens van Theresa en onze boekingsnummers doorgegeven. Na enige tijd kreeg ik bericht dat er een linkje om te betalen naar me gestuurd was en dat haar tickets aan de mijn zijn gevoegd. Dan heb je 2 uur tijd om te betalen en neem aan nu geregeld want ook de betalingsbevestiging binnen. Dan is het ondertussen 11 uur. Dus nu maar eens een koffie maken, Jan had me al een vers gebakken kapje van het gebakkrn brood gebracht met een beetje roomboter heerlijk vind ik dat. Dan even beneden gemeld dat ze Theresa in April 2 weken kwijt zijn . Dan zijn we Compleet op Ingrid Jannickk en Sabrina na in Nederland. Wel heel erg jammer want ja geen idee wanneer de gelegenheid zich weer voor doet en ik had graag een foto gehad van alle kinderen aanhang en kleinkinderen met ons.
Gezien onze leeftijd mogen we blij zijn dat we nu nog dit kunnen doen.
Dat brengt me op het feit dat ik de afgelopen dagen geconstateerd heb dat het niet goed gaat met de buurvrouw tegenover ons waarvan toen de man overleed nadat we hier net woonden. Er is nu constant familie en de pleegdienst komt ook meermaals.
Ze is niet zo jong meer en zoals Ingrid zei gisteren ik verwacht Rudi elke dag hier voor de deur te zien. (Rudi is de plaatselijke begrafenis ondernemer) Ik had haar ook gezegd dat het mij ook al was opgevallen.
Vandaag was het met 3 graden plus gewoon warm maar de kou komt er alweer aan en morgen opnieuw veel sneeuw .
Niet zo heel veel gedaan beetje brak in de middag heeft Theresa zoet bij me gespeeld, ze mag dan wat tumtum en ik had nog een waterijsje. Met Opa gepoezeld (gepuzzeld) Geen kind aan haar gehad. Ze weet dat ze mee mag ik April en kwam al met haar koffertje aanzetten . En we gaan zwemmen he Oma? O ja????
Ze is heel nieuwsgierig naar alle nichtjes en neefjes maar het meest naar Jula.
Dolgelukkig met de engelenvleugels die ik voor een euro heb kunnen bemachtigen in de uitverkoop.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Nicolette (en Jannick) , ik heb de kazen naar Edwin gebracht. Dus als alles goed gaat....... ;-)

Annemarieke 2017-01-15 10:56:51
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.