Ongedierte

Spanje, Vilanova i la Geltrú

3 September
Van harte gefeliciteerd aan en voor mijn dochter Kirsten.
Vanmorgen heerlijk buiten op het terras ontbeten. Met beschuit die we in Italie hadden gekocht. Brood uit Frankrijk en de pindakaas van thuis.
Jan zijn suiker was nog wel te hoog na het opstaan maar niet meer zo als gisteren.
We hebben nog steeds geen internet en de courier van Roan zegt elke keer oh dan moet ik even naar de receptie maar wat ze daar dan zeggen?? of doen??
Er waren toen we aankwamen vervangers van een andere aanbieder want die van ons kwamen pas in de avond terug uit Nederland omdat ze een sterfgeval hadden.
De vervangers aardige mensen maar van schoonmaak geen kaas gegeten. Er lag overal fijn vuil langs de plinten en in de hoekjes en in de keuken hele fijne vermicelli. Bij Theresa op de kast lage grote verbandgazen, overal vingers en de ramen zagen er niet uit. Dat vond ze zelf denk ik ook want ze zei we komen zo nog even de ramen doen. Op het terras lagen peuken.
Vanmorgen even gevraagd of ze iets tegen de mieren hadden want die marcheerden bij de eethoek en de badkamer en we konden geen plek vinden waar ze binnen kwamen. Dus Wil de eigenlijke courier kwam met een bus en zowaar daarna weg. Ze kwam ook gelijk een lat in het bed doen want ik miste er een in mijn bed.
Vanmorgen kwam ze even de borg halen en nog wat info doen en wij besloten dan naar een Spaanse markt te gaan.
Dat was een stukje met de auto naar Santa Margarida i els monjos. Ondanks dat het gigantisch druk was snel een plekje op de parkeerterreinen gevonden. Ik vond al snel voor mijn nieuwe telefoon een mapje voor 5 euro. Dus ik zeg tegen Jan welke heb jij nodig nou geen want ze nieuwe telefoon ligt thuis en hij heeft dus die oude bij zich.
Dan bij thuiskomst snel eten gemaakt en dan heeft Jan niets tussendoor gegeten en is hij al bijna ondersuikert. Die man is zo eigenwijs.
Na de siesta zijn we aan het eind van de middag naar het zoutwaterbad gegaan. Dat had Theresa uitgezocht want daarvan wist ze zeker dat er grote glijbanen waren. Jan heeft zich eerst opgeofferd om het water in te gaan en later heb ik dan ook maar doorgebeten want het was zo koud. Theresa was ook op de waterglijbanen gegaan alen naar boven en dan onder was ik. Later zei Jan je moest er eigenlijk 1.30 m voor zijn nou dat is ze bijna met haar 1.05. Boven zat een badmeester en die had niets gezegd. Dus ze had dikke pret.
We kwamen terug van het zwembad en Theresa wilde haar eten van de middag nog opeten nou dat hadden de mieren al gedaan wel gevonden waar ze vandaan gekomen zijn dus Jan die hoek weer behandeld nu maar weer afwachten. De muggen hier maken af wat hub collega´s in Italie begonnen zijn bij mij. Ik heb grote bulten die erg jeuken Jan en Theresa nergens last van.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Kirsten van harte gefeliciteerd met je verjaardag, en ik hoop dat jullie er een onvergetelijke en gezellige vakantie krijgen in Spanje, XXX voor allemaal

Christina 2017-09-12 02:39:27
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.