Helaas nog veel meer regen

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen rondom half 6 wakker , een beetje dommelen en dan ergens rondom 8 eruit. Dan maar gellijk de badkamer gepoetst dan is de week weer goed begonnen. Ik was net een koffie aan het maken toen Ingrid kwam vragen of ze was kon drogen en dan gelijk koffie drinken. Jan was ondertussen ook eruit en klaar en ging toen mijn hout plaatje van mijn bijzettafel lakken. Sinds het gisteren met regenen begon blijft het maar regenen en ook heel veel. Er zijn her en der problemen in Oostenrijk met Murabgangen en overstromingen. Oostenrijk zit volgens de mensen die het weten op de grens van de warme en koude lucht of iets dergelijks door de Klimawandel en daardoor steeeds die vele regen.
Koffie gedronken met Ingrid en Sabrina. Dan eten gemaakt lekker bami met paksoi. Later met Jan gegeten. De normale huishoudelijke dingen gedaan dan eten met Jan en ik daarna zijn medische dossiers uitgezocht en alles in een map op volgorde gezet. Hij gooit altijd alles zo in de bak. Als ik iets nodig heb zoek ik me te pletter. Daarmee was ik bezig tot 3 uur en nu een lege bak en 2 volle mappen . Verder een enorme bak papier wat weg kon. Dan kwam Ingrid met Sabrina enze zegt tegen Jan he heb jij je zeer gedaan alles zit onder het bloed. Nou het liep zijn broekpijp uit en hij zei nou ik weet van niets. Mee naar de badkamer broek uit echt alles onder het bloed. Helemaal droog gemaakt en het wondje was zo groot dat ik er een vergrootglas voor nodig had. Werkelijk een piepklein gaatje gaasje dubbel erop en het bleef niet zitten dan heeft Jan het met ducktape geplakt. Nu zit hij heel voorzichtig beetje bij beetje de ducktape eraf te halen inclusief de haren van zijn benen.
Jannick was nog even een bakkie komen halen en het woord auto daar moet je het met hem niet over hebben zeer eigenwijs dat heeft hij van zijn vader., Tot overmaat van ramp heeft zijn 3 jaar oude auto nu motor problemen. Ik zeg dat is toch garantie wwant die heb je mog. Tja volgens hem wordt dat toch niks. Dan heb je een auto met een restsom van heel veel en zou hij ook afgeschreven zijn?? Nou ik houd het bij mijn Dacia want die Renault kosten alleen maar geld.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.