sneeuw tot dicht bij

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Er was gisteren toch ook bij ons sneeuw alleen bleef het niet liggen maar de grens was net boven ons. Ik heb met hardlopen op de Kulmberg in de sneeuw gelopen. Vandaag super mooi weer en vannacht had het flink gevroren.
Ik heb de afgelopen 2 avonden in school gedanst. Gisteren hebben we de Ennstalerpolka geleerd.
Dus best drukke dagen, eerst school dan trainen en dan terug naar school om te dansen.
Ik heb maandag gerolskied, maar klassiek want door het slechte weer ging skaten moeilijk. Gisteren hard gelopen, en vandaag weer gerolskied maar ook nog klassiek.
Er zijn veel internationale teams en die gingen allemaal al naar boven om te langlaufen. Er is 50 cm nieuwe sneeuw op de Dachstein gevallen.
Ik heb nu ook weer zin om te langlaufen. Ik mag volgende maand de Dachstein op. Het kost altijd veel geld. Abo is alleen in de winter geldig.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

een late reactie op een vorig stukje: mijn gezin is een aantal jaren lid geweest van skiclub Obertauern (en nu weer geloof ik). Dat was eigenlijk gewoon omdat ze het leuk vonden (we woonden toen nog in NL) en om een enkel keertje een training/wedstrijd mee te kunnen skieen. Maar volgens mij waren ze toen gewoon officieel verzekerd ook via de ÖSV! Kun je niet eens kijken of zo een mogelijkheid voor jou bestaat? Er is toch wel een skiclub in de buurt? Of kijk anders eens op de site van skiclub Obertauern. Dat probleem met school is wel vervelend! Hopelijk kun je dat nog oplossen. gr uit Werfenweng Ineke

molenaar.ruesink 2017-07-16 16:26:52
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.