Tot de middag zeer warm en zonnig

Oostenrijk, Aich

Vanmorgen werd ik vroeg wakker een beetje tv en dan opgestaan.
Jan heeft mij naar Christine gebracht en ook weer opgehaald. Christine heeft vanmiddag een trouwerij. Ze heeft mooie kleding gekocht .
Dan thuis even wat tijd voor mezelf bij een kop koffie en Apfelkuche van Kathi. Wat later gegeten want na de Apfelkuche niet zo´n trek meer. Met Jan buiten van de grilplaat eten en het werd steeds donkerder en het rommelt aan alle kanten , De koeien maken zich niet druk en staan wel met hun kont allemaal naar 1 kant dus vandaar komt de bui. Maar zo lang ze er niet van door gaan geen paniek. Het waait nu ook de wind voor de bui maar of het ook echt hier komt?
De buurman dacht laat ik de kachel aanmaken bij 26 graden in de schaduw en die rookte ons uit dus de ramen en deur dicht gedaan. Jan is aan mijn houten bak bezig voor mijn Sanseverias in het trappenhuis. Ze vallen om en blijven niet omhoog staan.
Theresa speelt met haar vriendinnetje Belana en nu ook maar binnen. Ze was vanmorgen weer met de Kiga naar de Volksschule.
Jannick zou eigenlijk vanmiddag thuis zijn , hij maakt erg lange dagen maar Ingrid heeft hem gebeld en nee het wordt vandaag ook weer niks. Dagen van 12 uur werken is best pittig.
Ingrid heeft nu wel met Wenen gesproken en ze moet maandag op gesprek komen , ze heeft gevraagd of het echt nodig is want je gaat niet voor je lol 3 uur rijden , overnachten en 3 uur terug. Volgens hen daar noodzakelijk dus gaat ze maar weer. Zoethoudertjes?
Dus dan komt zondagavond Theresa bij ons slapen en brengen wij haar naar de Kiga.
Ondertussen is het toch met regenen begonnen maar de koeien staan er nog dus geen heel slecht weer.
Het was ook weer niet de moeite waard en het klaart zelfs weer op.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.