Theresa Silky reiten

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker om half 8 van de wekker. Opgestaan en ontbeten. Douchen doe ik altijd nadat ik bij Christine geweest ben. Nu even met een koppie koffie wakker worden. In Oostenrijk is het weer warm maar nog steeds niet bij ons. Soms is het bergweer wel lekker. Even op adem komen voor het ook hier weer los gaat. Je merkt bij ons al duidelijk herfst.
Jan heeft mij weg gebracht en er was nog steeds aanloop bij Christine dus mij met andere dingen gaan bezig houden.
Jan heeft mij ook weer opgehaald. Thuis eerst een bakkie en dan douchen. Middageten gaan maken, boontjes, friet en kalfsschnitzel.Dan met Jan gegeten. Om 2 uur gaan wandelen naar de Rennbahn waar Theresa met de paarden bezig was. Ze waren in de wei paarden halen en die zagen er niet uit dus ze moesten gaan borstelen. Dat doen die meiden vol overgave , het zat tot in de oren en op de oogleden aan toe. Prachtig glanzend kwamen ze toen naar buiten en werden ze voor een Silky gespannen. Ik heb Theresa nog zien reiten . Ze moesten 10 ronden doen. Ging best snel. Dan moesten ze de paarden wassen. Wij zijn naar huis gegaan. Dan weet Theresa niet of Ingrid haar komt halen of dat ze zelf naar huis moet. Ik heb gezegd als er iets niet duidelijk is kom je maar naar ons. Ik snap dat niet daar maak je toch afspraken over.
Een poos bezig geweest met printen na ongeveer 20 vellen met alleen het bovenste stukje kwamen er 2 goede. Ik moet nog meer printen maar ik was het spuugzat.
Jannick kwam thuis en eieren halen. Ik hoef me nu geen zorgen te maken wat doe ik met de eieren want ik heb er nog 2. Ik kan Barbara afzeggen want Jannick wil de katten wel verzorgen.
https://www.youtube.com/shorts/VgR7abifSaI
https://youtu.be/yV3VNzWxn_g
https://www.youtube.com/shorts/okMu9LTPbQQ

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat een leuke filmpjes!

Annemarieke 2022-08-26 19:14:57
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.