bouwput gemeten

Oostenrijk, Gröbming

Bouwput gemeten


Samstag 25.Juli
Het blijven ondanks de buien warme dagen wel veel minder zon maar met een 24 graden geen klagen.
Al vroeg op demorgen kwam Hansjörgen om de bouwput uit te meten. Hij is een collega van Ingrid maar is ook geleerd Maurer. HUHHHHHH geleerd maurer en collega van Ingrid?? Ja inderdaad hij werkt op de IC en heeft zelfs mij daar nog verzorgd. Van oorsprong geleerd Maurer maar in militaire dienst in aanraking gekomen als Sänitater en dus daarvoor gekozen, hij is ook Notfalsänitater bij het RK. Maar dat hij voor Maurer geleerd heeft heeft hem ook veel opgeleverd want hij heeft zijn eigen huis gebouwd.
Nu hoopt Jannick dat ze deze week kunnen beginnen met het egaliseren met fijne Schotter en daarna kunnen gaan straten.
Hansjörgen heeft bij ons ook nog even de badkamer bekeken en hij gaat navragen want er schijnt iets vloeibaars te zijn wat isoleert zodat we bv daarmee de badkamervloer kunnen leggen en dan daarop de Fliesen. Want een vloer storten op deze laag die erin ligt gaat niet want dan zitten we zo wat met de wc pot op de grond , die is al te laag en dan wordt het nog lager.
Hij had ook een naam met telefoonnummer voor ons van iemand die bv de trap kan beleggen met Fliesen en ze eventueel ook verkoopt. Volgens hem schappelijke prijzen want hij heeft het ook door hem in zijn huis laten doen.
Ingrid was vroeg thuis en begon de onderkant van het balkon af te krabben , daar zit allemaal afbladderende verf maar het is een monikkenwerk want waar het niet bladdert krijg je het er ook niet af.

Eind van de dag nog een flinke bui maar toch snel over getrokken.











Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.