Als je denkt dat je alles gehad hebt

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen werd ik even voor 6 wakker , snel naar de toilet en de katten weg gebonjourd. Weer in slaap gevallen tot we wakker werden om half 9 van de familie, oeps verslapen . Ze waren al druk bezig met tafel dekken en koffie maken. Dan met een slaperig hoofd aan tafel en volgens Meli was er maar 1 wakker en dat was Sabrina. Theresa sliep nog.
Ze vertrokken allemaal weer en Meli zou vanmiddag het jeugd RK doen en Jannick moest dan gaan werken. Wij waren net aan het middageten (gemaakt in de airfryer. ) Frietjes met sate ajam en pindasaus. Jannick vroeg mogen de kinderen eerder komen dus ik vraag zo oh wat gaat Meli doen? Het antwoord was niet iets wat ik verwachtte. Ze moet naar de Polizei in Rottenmann. En ik uhhhhhhhhhhhhh?? Is er vanmorgen aangifte gedaan tegen Heinz en de Polizei verwacht ook tegen Meli. Haar moeder beschuldigd hen van het leeghalen van het huis. Ze hebben alles wat gewoon vast zit zoals de keuken , het terras en de vijver met karpers daar gelaten evenals de gordijnen enz. Maar heinz heeft wel meubilair meegenomen in overleg met zijn advocaat. Als ze voor het gerecht moeten en ze worden schuldig gesproken is Meli haar werk kwijt en mogen Heinz en Meli niet meer bij het RK werken. Dat mens houdt pas op als ze alleen hun onderbroek nog hebben. Ze heeft maar 1 dochter en wat doet ze die niet allemaal aan. Alles hier is van Jannick of ons en Meli heeft nieuwe meubels gekocht die dus van haar zijn. Dus het loopt weer eens anders dan gedacht.Als je denkt dat je de dingen achter je kan laten en kan proberen een nieuw leven aan te vangen dan mag dat dus niet.
Er wordt regelmatig op tv en in de kranten aangesproken dat er zo veel vrouwen door exen worden omgebracht , ik kan er mij langzamerhand iets bij voorstellen.
Nog een linkje van het muziekfeest vorige week. https://www.youtube.com/watch?v=PpxAdjbfenw
Later op de middag belde Jannick. in de eerste instantie wordt er geen proces verbaal opgemaakt. De Polizei vindt het geen diefstal en ze kunnen alleen in het cviel recht iets doen en niet in het strafrecht. Doordat alles gedetailleerd is aangegeven dus merk type enz. weten ze nu dus dat ze in huis zijn geweest toen het nog bewoond was door Heinz want bv spullen die Meli heeft gekocht zoals haar gereedschapskoffer is gedetailleerd vermerkt maar ook het koffiezetapparaat die Heinz vorig jaar gekocht . Verder worden ze beschuldigd van vernieling in huis en verwaarlozing van tuin en vissen in de vijver. Ook dat de werkplaats nu leeg is maar de machinerie staat op naam van Heinz moeder dus dat kon weggehaald worden. Dan nog een aardig detail , noiet de moeder maar haar vriend heeft dit bij de Polizei neergelegd. De politie zei hij heeft geen recht hij heeft het huis gekocht en kan dus alleen verhaal halen bij de verkoper en dat is de moeder van Meli. Hij kan zich niet in de boedelscheiding mengen. Want veel wat op de lijst staat is bij de echtscheiding vastgelegd. Wordt vervolgd zou ik zo zeggen.
De kinderen heb ik eind van de middag onder de douche gezet en bedklaar gemaakt. Ze hbben avondboterham gegeten en nu wachten op bedtijd.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Leuk filmpje! Met af en toe en bekend gezicht. 💖

Annemarieke 2023-06-13 09:06:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.