Zo dat was een lange rit

Oostenrijk, Salzburg

Vanmorgen om 5.30 eruit dan hop de auto in want Jan moest om 8 uur in Salzburg zijn. Terwijl we naar het gebouw liepen hoorden we alleen maar sirenes en kwamen er steeds politie autos voorbij. Jan was binnen 5 minuten klaar en eerst gaf de bnavi aan afgesloten maar we konden toch onze richting op. Helaas ruim voor een van de tunnels alles muurvast. Zo lang gestaan maar we hoorden op de radio dat de tunnel in ieder geval voor 1 rijstrook vrij werd gegeven. Ondertussen gingen veel mensen eraf maar binnendoor schiet het ook niet op en we gingen er vanuit dat we zouden gaan rijden. Dat deed het ook en zelfs de hele tunnel werd vrijgegeven . We besloten af te slaan en ook nog naar Schwarzach te rijden waar in het ziekenhuis het slaaplab zit. Dus ik dacht kan ik misschien wat regelen. nou dat werd weer zitten bij de HNO. Was Jan aan de beurt gaat de telefoon de arts van Salzburg om te melden dat nu alles goed is en de operatie door gaat. Bij de HNO kreeg Jan opnieuw een verwijzing voor het Slaaplab snap niet waarom hij weer moet gaan slapen. Maar goed als ze de hele procedure opnieuw willen volgen dan moet het maar. Maar wij vinden het aardig zinloos. We gaan het bedrijf bellen van het apparaat en laten het ophalen. Dit is zinloos ook volgens de huisarts en de longarts. Maar ze willen daar dat hij een groot ding aantrekt en dan kan hij niet op zijn rug gaan liggen. Maar hij zet zijn adem ook uit op zijn zijde. Het apparaat wat hij nu heeft helpt hem niet als zijn adem uitzet.
Hoe komt de zorg zo duur?? Dan naar huis gereden met een stop bij de Kammimbiss in Gröbming want het was al kwart voor 1 en dus maar een broodje hamburger gehaald.
We waren nog niet binnen of Theresa was er al.
Ik ben totaal gaar van de pijn in mijn schouder.
Bianca, Peter , Nina en Bo zijn naar Radstadt gegaan en komen straks nog even voorbij. Wij zijn hen dus praktisch voorbij gekomen toen we naar huis gingen. Het was zo heet en nu om 15 uur trekt het dicht en is het gelukkig niet meer te heet om buiten te zijn.
Gisteravond voor het eerst Netflix gekeken. Ik had eindelijk de tv in de huiskamer weer op internet gekregen en Jannick heeft een Netflix abo en die heeft hij dus bij ons er ook op gezet. Dus nu kan ik Amazon en Netflix kijken. Er was gisteren op tv niets dus dan maar eens kijken of er iets bij zit. Het werd Breaking bad hebben we nooit gezien of gevolgd en we kunnen even vooruit met 5 Staffels. Nadat we 2 afleveringen gezien hadden zijn we naar bed gegaan , we moesten er tenslotte al vroeg uit.
In de middag kwam de vakantie familie , kinderen waren in de tuin aan het spelen met elkaar tot ze weer gingen. Ik met Bianca overleg wat ze willen doen en wanneer. Morgen is het duidelijk ze wilden graag zwemmen, maar niet hier want dat vinden we te koud. Het weer blijft wisselvallig dus eigenlijk ook waar je binnen kan. Schladming gekeken wat het kost en zo. Verschillende soorten kaartjes . Toen dacht ik laat ik even kijken voor de Grimming Therme , lekker warm water en binnen en buiten en als we in de morgen voor 11 uur een kaartje kopen mag je tot 14 uur blijven. Dat is lang genoeg en ook degene met koudwatervrees (Bianca, Jan en ik) zijn er content mee.
Ik hoop dat het mijn schouder goed doet in warm water bewegen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

wel waardeloos ook dat jullie bij 2 verschillende ziekenhuizen moeten zijn......hier is het ook heel warm, nu in huis alleen al 28 oC.,ik was aan het behangen, maar voordat je er een baan hebt ingesmeerd, en je loopt ermee naar de muur, dan is de lijm alweer droog....heb het nu toch voor elkaar gekregen de hele woonkamer en een slaapkamer, Cherique heeft haar eigen kamer ook gedaan, vandaag kan de temp. oplopen naar 38 oC hier....te warm om nog iets te doen

Christina 2018-07-28 05:21:01
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.