Wedstrijd niet goed

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein


maandag 7 december 2009
de wedstrijd van Jannick ging zoals eigenlijk verwacht niet goed. 7 missers en niet lekker gelopen. Te weinig training gehad en te weinig vorm nog.
Jannick gaat starten op de Alpencup, hij kan als Nederlander starten maar dan zijn alle kosten voor hem zelf en hij kan als Oostenrijker starten en dan kan hij met het Steirisch team mee , heeft hij een waxman, een trainer, een begeleider enz. Geen inschrijfgeld en dat alles te samen is voor 4 wedstrijden toch heel veel geld. Dus hij gaat als Oostenrijker starten, er is al overleg met de IBU geweest om na te vragen of het voor andere grote internationale wedstrijden een probleem is. Maar dat is het niet want de Alpencup is nog geen IBU wedstrijd.
Hopelijk gaat het dan volgend weekend in de Alpencup beter.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

(1) 7 december 2009 19:33 | Door: Randy Alvast van harte gefeliciteerd!!! Maak er een fijne dag van en drink er 1 van ons. Groetjes en een knuffel van Randy, Laura & Björn

molenaar.ruesink 2017-09-23 20:27:56
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.