Glad

Oostenrijk, Gröbming

Begon de dag met dikke mist, gelukkig kwam al snel de blauwe lucht en de zon en werd het heerlijk weer. Ik was iets vergeten te kopen dus lekker aan de wandel naar de Spar maar wat ik niet in de gaten had was dat het glad was en ik al bijna 20 meter van huis onderuit ging. Her en der was het dus glad maar ik kwam heen en weer goed aan. Dan een lekkere broccoliquiche gemaakt en zo dan maar eten. Ik was straks even beneden en Ingrid zat achter haar naaimachine en het was zo stil dus ik vroeg is Theresa slapen?? wel een rare tijd maar ja. Nee ze was spelen en Ingrid roept Theresa Oma is hier nog niets kom ik in haar kamer zit ze met een zak snoep van die zure dingen van Haribo lekker te vreten. Ingrid had ook geen idee waar ze die vandaan had . Tja dan zou ik ook doen of ik er niet was. Kleine donder.
Jannick belde net om te vragen of we morgen om 9 uur wel thuis zijn, want dan komt er iemand kijken die de verwarming moet komen aanleggen bij hen. De nieuwbouw heeft geen radiatoren want er stond voorheen een houtkachel maar die hebben ze eruit moeten halen omdat ze die ruimte nodig hadden als slaapkamer. Hij legt dan vanavond aan Jan uit wat de bedoeling is.

Ik heb mezelf een cadeau gegeven en dat omdat ik zo graag frikandellen wil maken maar is ook handig om andere dingen te maken en ik had er al meermaals over gedacht maar dit was doorslag gevend. Ik heb een mooie en goede Fleischwolf gekocht.
Tja Danuta je bent inspirerend.
Theresa heeft het nog steeds over Pim en Sinterklaas. Pim heeft namelijke net zo´n mooie baard als Sinterklaas en ook al zeg ik haar dat Sinterklaas een mijter en een rode mantel heeft , het mag niet baten voor haar is Pim gewoon Sinterklaas. Eigenlijk best een titel om trots op te zijn denk ik .

Vanmiddag kwam Theresa en uurtje en we hebben naar K3 gekeken en gedanst daarbij, wel grappig dat haar papa het vroeger leuk vond en nu zij.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.