Maand 8 de Augustus is daar.

Oostenrijk, Gröbming

Ik werd wakker omdat Jannick de meiden kwam brengen omdat hij naar zijn werk ging., Meli was gaan slapen na haar nachtdienst. Theresa was ook net wakker en ze hadden beide nog niet ontbeten dus eerst dat gedaan. Ze mochten tv kijken zodat oma kon gaan douchen en aankleden en daarna ging opa dat ook doen. In de morgen een poos met Sabrina Squla gedaan. Haar Nederlandse begrip wordt groter en ze begrijpt de meeste vragen die in het Nederlands gesteld worden. Ze doet het graag en ze vraagt dan Oma vormen? Waarschijnlijk omdat in het begin met vormen werd begonnen. Als ik merk dat ze moe wordt dan stop ik ook al wil ze nog meer. Dan ben ik gaan eten koken en heb ook voor Meli en Jannick mee gekookt. Dat heb ik beneden gezet. Na het middageten met de kinderen kwam Gabi voor Sabrina. Die ging om 3 uur weer en Meli kwam koffie drinken en tegelijkertijd kwam Ingrid de kinderen ophalen. Ingrid zou een papier achterlaten waarin ze verklaarde dat ze het huis zonder uitbetaling aan Jannick over zou laten. Uiteraard was dat weer een .............Ze had niets bij zich ook niet toen ik vroeg had je iets voor Jannick?- Nee dat had zich al geklaard. Met wat??
Daarna heb ik maar opgeruimd. Ik wens niet snel iemand iets toe maar nu zo langzamerhand wel.
De woning opgeruimd en verder even niets.
Ik zie steeds in de weerberichten Hitzewelle voorbij komen maar dat is nog steeds niet echt bij ons. Het werd wel warm in de zon maar heel veel wind maakte het buiten de zon fris.Het is grotendeels bewolkt gebleven maar ook droog. Klagen over de zomer hebben we niet.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.