Daar ben ik weer

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen opgestaan en ja ik ben weer beter. Een beetje slapjes maar geen diarree en niet meer misselijk. Zo wat was ik ziek zeg. Het kwam aan alle kanten eruit.
Iedereen in huis had het behalve eentje en dat is uiteraard Jan.
Ik werd om half 8 al gebeld door de installateur en die komt vanmorgen al. Zo blij. Stapje voor Stapje kom ik dichter bij .
Goh Erna waar was Mandy dan op vakantie? En gaat het goed met Carice? Waardoor kwam het? Ja door de corona mag er nog steeds niemand in de ziekenhuizen komen.
Het was dit jaar vooor ons allen geen goede pasen dan doen we het volgend jaar maar beter.
Vandaag begonnen met een beschuitje en nadat alles erin bleef heb ik dat uitgebouwd tot een maaltijd. Doordat ik nu eten er in hield ging het mij ook beter.
De installateur kwam inderdaad om kwart over 9 en tegen 10 was hij klaar. Wat een feest ik heb weer water in de keuken en weer een afvoer. Het zijn vaste aansluitingen en niet meer dat slangen gedoe.
Het weer is hopeloos het sneeuwt en sneeuwt bah wat een rotweer. Beneden gaat het Meli ook nog niet echt goed en ja Jannick is uiteraard door zijn ongeval thuis. Ik kon met moeite de trap weer opkomen toen ik naar beneden was gegaan. Nog wat licht in het hoofd en snel moe. Dus na het middageten een poos op bed gelegen met wat tv. Vandaag was na de afgelopen dagen een goede dag.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Gelukkig weer aan de betere hand al die griepen wordt je ook niet goed van. Mandy was bij drie landen punt op vakantie en Carice was van de klimrek gevallen het gaat nu goed met haar moet over een paar weken weer geopereerd worden om dan wat ze er ingezet hebben er weer uit te halen

Erna 2022-04-20 11:00:53

Fijn dat het weer wat beter gaat.

Liduina 2022-04-20 12:00:56

Fijn dat jij weer bent opgeknapt! Kort maar hevig.

Annemarieke 2022-04-20 21:57:26
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.