Aftellen naar kerstmis

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om half 8 pas wakker en helaas nog steeds buikpijn. Vanmorgen de badkamer gepoetst en dat kostte mij moeite. Het ziet er buiten prachtig uit met al die sneeuw en al die opgevroren mist overal op en aan. Jannick vroeg gisteren sinds wanneer heeft de buurman een hek en ik kijk. Dat hek heeft hij altijd al gehad maar je zag het niet nu met al die aangevroren rijp is het een hek uit een sprookje.
De kinderen waren al naar Kiga en school en het was stil in huis. Het zal Sabrina wel weer goed bevallen zijn. Ik dacht eigenlijk dat ze deze week al vrij hadden maar ze moeten nog tot de woensdag naar school dan tot de 11e januari vrij en dan tot de 18. thuisles.
Theresa gaat eindelijk weer skien met de Skiclub Gröbming op de 26. Dezember dan kunnen we misschien op de 24. even in Gröbming bij de kinderpiste oefenen zodat ze weer zeker erop staat. Die gaat op de 24. open. Dus dan kan ze niet naar Papa op de 26. Maar we hbben geen idee wat Ingrid nou wil.
Een rustige dag verder , middageten gemaakt, spruitjes met een kaassausje, Rösti met Bergkas en een filetlapje. Ik ben momenteel nog al stuntelig en ik wilde gaan eten en mijn bord vloog van de tafel de spruiten door de kamer en een kledderzooi. Ik laat ook alles uit mijn handen vallen momenteel.
Gisteravond was Ingrid pas na half 9 thuis en totaal uitgeblust , ze hebben 5 Corona vallen onder de bewoners dus steeds aankleden uitkleden enz. Veel extrawerk . Maar het is allemaal zo klaaglijk bij haar en ze maakt het erger dan het is. Ze wilde niet eten nou dan niet . Theresa was nog op want we dachten dat ze al kerstvakantie had. Ik had het speciaal aan haar gevraagd, Anders was ze al lang in haar bed. Sabrina was om 7 murw dus die sliep allang.
En hoe ik het bedoel met het komt altijd weer anders?? Net belde Ingrid of ik de 26. Theresa kan hebben en haar ook naar het skien brengen en halen. Want haar werk heeft gebeld of ze een korte dienst wil doen. Ik hang op en Jannick belt om te vragen of het echt geregeld is want eigenlijk wilde Ingrid dat ze toch bij Jannick zouden zijn en hij dan van Singsdorf haar even weg brengt´en dan weer gaat halen. Dat is geen optie. Ook geen optie om Theresa niet te laten skien want ze weet het al en dat kan je haar niet aandoen. Ik was er vanuit gegaan dat ik Sabrina dan ook zou hebben ook al had Ingrid dat niet gevraagd. Want Jannick komt dan niet alleen Sabrina halen. We worden doodmoe van Ingrid. We trekken ons plan en laten de kinderen niet het dupe worden gelukkig belt Jannick altijd om te bevestigen of om na te vragen omdat hij haar momenteel ook een dwarrel vindt. Gewoon bij een afspraak blijven dat voorkomt dit soort problemen. We slaan ons wel er door heen.
Leuk nieuws van Kirsten die 2 nieuwe bewoners in huis heeft en wel 2 schattige katjes Rocket en Ravioli , daar smelt mijn hart van . Al ben ik nog steeds blij met mijn eigen 2 doerakken.
Ook weer leuke kerstpost van Bianca ,Peter, Nina en Bo en een kaart van Liduina die eigenlijk na de kerst bij ons zou zijn voor mijn plankje daar kan ik van genieten.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.