Veel goed nieuws

Oostenrijk, Gröbming

Ik zou gisteren naar Christine gaan maar ik kreeg een berichtje dat ze er niet was. Dan maar aan Jan gevraagd of hij mij bij de sportschool wilde afzetten en ophalen. Het regent al sinds gisteren erg hard. Jammer geen sneeuw meer op de bomen en daken. En omdat we in de nacht vorst hebben in de morgen lekker glibberen.

Vanmorgen om 7 eruit. Jan moest naar de neurologe in Liezen. We waren mooi op tijd en ook zeer snel aan de beurt. Een zeer sympathische en aardige dame.
Jan mag over een half jaar weer en dan eerst weer CT en angio laten maken. We hadden in de Arcade geparkeerd en kwamen binnen langs een man met honing en honingproducten. Gisteren net mijn pot honing leeg gemaakt dus dat kwam goed uit. Nog snel langs de Action om voor Theresa ook pods te kopen. Daar hadden ze ook gemengde noten want ook die had ik op gemaakt. Ik eet in de avond Griekse yoghurt met noten en honing.
Tegen 11 weer thuis. Dan eerst aan de koffie.
Vandaag is het 24 jaar geleden, maar het is nog niet vergeten. We branden een kaarsje .

Er is niets dat voorgoed verdwijnt,
als men de herinnering bewaard

Woensdag
Vandaag had ik geen fut om naar de sportschool te gaan. Jan stond niet op dus die kon mij niet brengen en het hoosde water uit de hemel.
Dan middageten gemaakt en met Jan gegeten. Ik was dan gaan douchen en omkleden en toen kwam Meli en die zei het is voor jou. En ik uhhhhhhh. Stond Christine om half 2 voor de deur en ze zou mij om half 3 ophalen. Dus ik zeg haar ben je niet een beetje vroeg. Dus haar gevraagd om boven te komen en samen eerst koffie drinken. Daarna zijn we samen naar Öblarn gegaan naar het Tanzcafe. Het was weer super gezellig en Christine heeft mij weer thuis gebracht.

Het grootste nieuws van vandaag is dat Meli en Jannick samen het huis gekocht hebben en Ingrid is uitgekocht. Ze zaten samen aan een glas wijn om het te vieren. Dat was niet het enige nieuws. Jannick is bij het bedrijf weer van baan gewisseld en zit nu op de chefetage. Dus administratief werk en veel dingen plannen en leiden. Hij had op zijn eerste dag het werk dat zijn voorganger in 14 dagen had gedaan binnen een dag geklaard. Zoals hij zelf zegt van afwasser tot miljonair.

Donderdag
Vanmorgen lekker een poos in bed tv gekeken. Ik was gewoon moe, ben ook wat verkouden Jannick kwam vragen of hij de auto kon gebruiken en dat was goed.
Ik heb het middageten gemaakt en met Jan gegeten. Het voelt alsof er een enorme last van mij is afgevallen. Vanmiddag moeten Jannick en Meli nog een keer naar Liezen naar de bank om de risicoverzekering af te sluiten. Verder is alles betaald en afgesloten. De advocaten , het gerecht en noem maar op.
Het jaar 2024 mag komen.


Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Jannick en Meli, maar ook jullie van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws

Christina 2023-12-15 01:45:47

Nou mag tijd worden lang geduurd maar nu weer vooruit kijken. En zeker hopen dat 2024 een goed jaar wordt

Erna 2023-12-15 08:10:28

Wauw! Wat een fijn nieuws! Gefeliciteerd Jannick en Meli! Dat zal een hoop rust gaan brengen.

Annemarieke 2023-12-19 18:48:52
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.