en de winnaar is??

Oostenrijk, Schladming

Een slechte nacht gehad was gebroken vanmorgen. Gisteren een verkeerde beweging gemaakt en ook vandaag pijn in mijn knie.
Was vannacht niet koud deur en ramen open heerlijk. Vanmorgen eerst wat nevelig maar al snel kwam de zon en we haalden toch de 29 graden weer. De afgelopen dagen is er steeds noodweer ergens geweest en er is ongelooflijk veel schade overal. Wij komen er hier nog goed vanaf elke keer. Jan is begonnen aan de houten wandkast frame staat. Morgen weer een dag.
In de middag ging Jan werken maar net er voor was de vrachtwagen met pellets gekomen dus hij kon er met de auto niet uit. Duurde toch een halfuurtje voor de pellets gelagert waren.
Ben ik maar mee gegaan had geen dagcreme meer en nog wat andere boodschappen. Omdat hij laat was ben ik vanaf Schladming gaan lopen richting Hofer. Bij de KIK rondgekeken en vond 2 tankini tops voor Theresa voor 1 euro kan ze combineren met haar zwembroekjes. Bij de Hofer balletschoentjes meegenomen. Die we ooit in Slovenie gekocht hadden zijn al lang te klein en ik had haar beloofd als ik ergens balletscoentjes zou zien dat ik ze mee zou nemen. Nou dat was dus vandaag. Voor mezelf een kniebroek gevonden. De winterkleding hangt alweer in de winkels en ik kreeg het gevoel de zomer gemist te hebben.
Jan heeft me weer opgehaald en dan naar huis.
Werd ik onderweg gebeld door de brandweer dat ik iets gewonnen heb, ik heb ze gezegd dat ze het maar aan Jannick mee moeten geven. Ingrid zei dat zij niets hebben gewonnen. Op de stukjes die in het boekje van de loten zitten schrijf je je telefoonnummer en dan bellen ze als je iets gewonnen hebt en je niet bij de trekking. bent. Ingrid dacht een Gutschein.en dat was ook zo bleek toen Jannick thuis kwam. Detoxvoetbaden bij Hotel Spanberger .
Er stond ook een foto bij de brandweer pagina waar wij ook op staan

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Gefeliciteerd met je prijs!

Annemarieke 2016-08-18 22:58:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.