En weer? ..............weer

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker voor de wekker wat dommelen en dan om half 7 Theresa wakker maken. Alles ging gesmeerd tot ik met mijn bril op onder de douche stond. Dan hem in de vensterbank gelegd . En op mijn gemak aan de koffie met een beschuitje en ik dan erachter kom dat ik een afspraak heb. Ik vraag aan Jan hoe laat is het zegt hij 5 voor 9 en om 9 was mijn afspraak. Ik hem gevraagd kom snel breng mij met de auto en precies om 9 uur was ik er en kon gelijk doorlopen. Mijn gal weer kunnen uitbraken en dat voelt wel als opluchting. Thuisgekomen eerst de konijnen eruit gelaten en ik wil de deur van slot halen hoor ik Jannick en die vraagt of ik de konijnen eruit wil laten want die was hij vergeten. Althans daar had hij geen tijd voor gehad. Hij was vanmorgen te laat doordat hij de wekker niet had gehoord niet was gegaan of iets dergelijks. Nu kwart voor 11 en even bijkomen met een kop koffie. Dan ondertussen verzinnen wat ik wil eten.
Jan wil het restant Kartoffelgulash (had Jannick anders ook wel gewild) Voor ons wordt het dan Zwiebel Rostbraten met Servietenknödel en Rotkraut. Theresa komt om half 2 uit en Jan gaat haar weer tegemoed. Als ze thuiskomen is het eten klaar. Dan gaat Theresa huiswerk maken en nog blokfluiten. Dan eind van de middag gaat ze naar blokfluitles. Dan gaat Jan weer mee en wacht daar op haar want het fluiten is een half uur. Jannick verwacht weer een lange dag maar als hij thuiskomt kan hij warm eten. Jan is met de stofzuiger door het huis aan het gaan. Ik heb de planten buiten water gegeven want omdat ze deels onder het dak staan krijgen ze bij regen alleen bij veel wind genoeg water.Ik heb de emmers met water die we voor nood getapt hadden buiten gezet kan ik het daar gebruiken. De kannen met drinkwater aan de binnen planten gegeven. We hebben er niets van gemerkt dat we zonder water zaten.
We komen de dagen wel door.
Het eten was lekker en ook Theresa at weer goed. Daarna huiswerk gemaakt en ze was snel klaar. Dan nog blokfluiten en ze had tijd tot ongeveer kwart over 4 voor haar zelf. Volgens haar komt Zoe morgen. Jannick kwam thuis voordat Theresa wegging maar het was net afwisseling van de wacht, Jan en Theresa gingen , Jannick ging eten en vond het ook heerlijk en vroeg je kookt de andere weken toch ook voor mij. Uiteraard doe ik dat. Ik zorg altijd goed voor de familie. Jannick en Theresa kwamen weer thuis en het was gewoon gezellig. Theresa mocht nog met Meli bellen dat is dikke pret.
Jannick had mij vanmiddag gebeld en gevraagd of ik as dinsdag met Theresa naar de Rainbow kan gaan. Hij had eindelijk iemand te pakken gekregen want de tijd kwam hem totaal niet uit. Om 3 uur moet hij werken. Ingrid had die afspraak gemaakt voor Theresa en volgens haar Jannick. Nu bleek dat Jannick er niet bij moet zijn dat het alleen een afspraak voor Theresa is. Dus Jan en ik gaan met haar naar Stainach en doen in de tussentijd boodschappen daar. We zeggen verder gewoon niet dat wij gaan. Jannick zijn advocaat gaat nu echt druk zetten want na 2 brieven naar haar advocaat geen reactie, ook gaat ze onder druk gezet worden om te betalen. Niet goedschiks dan maar anders. Hoop dat er eindelijk wat gaat gebeuren want dit gaat zo niet langer. Tegen 7 gingen ze want Theresa gaat dan slapen , ze mag kiezen om 7 uur en lezen om half 8 en dan slapen ,aar ze wil graag lezen en als het dan kwart voor 8 wordt is het ook niet tragisch. Gisteravond belde Ingrid om half 8, Jannick haar gezegd dat Theresa al in bed was maar omdat Theresa leest mocht ze nog wel met haar spreken dan kapt Jannick het om 8 uur af. . Ik snap niet dat ze niet eerder belt maar bij haar loopt Theresa om half 9 nog rond. Ik kreeg haar vanmorgen met moeite uit bed en ze sliep nog. We houden ons allen hier aan een strak ritme van alles op tijd. Dat werkt het beste voor iedereen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.