Pakistanitag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker geworden omdat Sabrina kwam. Op dinsdag heeft Theresa om half 8 al muziekles - Ingrid kwam terug en dan koffie gedronken en ze zei het is Pakistanitag. Wat dat is?? Dan staan er allemaal kraampjes en vooral heel veel Indische/Pakistaanse of iets dergelijks met kleding. Daardoor noemen de mensen het Pakistanitag.
Dus snel douchen en dan met Ingrid mee. Jan ging eerst naar de huisarts om recepten te halen en dan troffen we ons weer op de markt.Daar noest hij ook naar de apotheek. Ingrid was eerst naar de brillenzaak want Theresa is gisteren een brilleglas kwijt geraakt. Dat is dan 59 Euro voor een glas.Daarna moest ze naar de bank en ik met Sabrina heen en weer over de markt. Wat lekkers gekocht voor bij de koffie en toen Jan er weer was samen met hem een Langos halen met zput en knoflookolie. Ingrid ging bij dezelfde wat lekkers halen en ook en Langos halen. Sabrina had ondertussen al lekker zitten eten van mijn Langos en ging aan die van Mama verder. Met zijn allen terug gelopen. Het was 10 uur toen we terug kwamen en het was al zeer warm. Snel de zonwering naar beneden.
Een koppie koffie en eten gemaakt. Dan kwam Sabrina en ging Ingrid Theresa van de Kindergarten halen.Sabrina vond ons eten ook lekker. Dan kwam Ingrid terug en ging ze weer mee.
Nu ineens veel wind maar dat maakt het wel aangenaam.
Het was duidelijk wind voor de grote bui maar op een paar spetters na niets en trok het steeds meer over.
Het is nu avond en nog steeds erg warm.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.