De week is door het midden

Oostenrijk, Gröbming

Mittwoch 3.Mai
Lekker geslapen, we hebben gisteravond 3 afleveringen van de Blacklist op dvd gekeken. We hebben er nog heel wat te kijken. Zo veel zenders en niks op tv. (althans niet waar wij belangstelling voor hebben)
Na het onbijt zijn we naar het huis van Annemarieke gegaan en hebben alles in orde gebracht voor haar vader. Omdat de ook 2 maanden blijven alles terug gezet wat we hadden opgeborgen.
Dan middageten, makkelijk champignonragoutcrepes uit de vriezer.
Jan is de plinten aan het maken in de slaapkamer en hij moet nog schaven aan de achterwand van de scheidingskast om het vlakker te maken.
Ik met de was bezig, hoop het vandaag klaar te krijgen. Theresa is ondertussen hier en kijkt de GVR dat vindt ze zo leuke en spannende film en het blijft schijnbaar spannend al heb je hem al zo vaak gezien.
We zijn al weer aan de 2e helft van de week .Het is nu 19 uur en de laatste was zit in de droger, Jan is nog ergens voor zichzelf wat aan het doen en ik staar naar de tv. Hrt weer was nog steeds super mooi en zonnig en het werd in de zon een 21 graden dus lekker de deur open en de poesjes blij.
Deden ze zo moeilijk over de bestelnummers van de ontbrekende onderdelen van de kast en wat krijg je dan???????????? ipv 1 plint voor een 4 deurs kast krijg je 2 plinten voor een 2 deurs kast.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.