Zeer rustige dag

Oostenrijk, Gröbming

Gisteravond ons nog aangemeld voor de officiele ontvangst van de Koning en Koningin in Wenen. We hadden een uitnodiging gekregen maar als er teveel aanmelden wordt er alsnog geloot. Jannick en Meli hebben zich ook aangemeld. Het is op een dinsdag maar daar wordt wel vrij voor gegeven . Want Meli en Jannick moeten allebei werken. Maar eerst maar afwachten of we erbij mogen zijn.

Vanmorgen wakker om 8 en een rondje ontbijttv tot 9. Dan douchen enz, een rondje keuken opruimen , een kop koffie en ontbijt. Het is nevelig en een 15 graden. We hadden gisteravond noodweer, gelukkig duurde het niet zo lang. Het weer is bij ons zo wisselvallig.
Het werd toch weer mooi weer met in de middag weer donkere wolken en regen. Ik heb middageten gemaakt en samen met Jan gegeten. Jan heeft eindelijk zijn zomerbanden erom gedaan. Dus die was ook een poosje bezig. Met de zon was het 25 graden met de regen een stuk frisser en veel wind. In de avond werd de lucht steeds blauwer. Mijn verzekeringen zijn weer in orde . Verder niet veel gedaan . Ik had dinsdagavond de hele avond een serie Wild republic gekeken die in 2 avonden wordt uitgezonden. Vanavond dus de tweede avond. Zeer onderhoudend, een groep jeugdigen misdadigers die in de bergen een resocialisering doen. Dan wordt een allen vandoor en proberen zich in de bergen in leven te houdenr en proberen zich in de bergen in leven te houden.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wanneer is dat bezoek in Wenen dan, want hier in Holland is daar niets over bekend gemaakt

Christina 2022-06-03 03:51:33
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.