Een nieuwe wasmachine

Oostenrijk, Liezen

Vanmorgen wakker voor de wekker en Theresa ook. een halfuurtje tv in bed en dan eruit. Tegen achten op weg om Theresa weg te brengen naar de Kiga. Alles was weer wit van de sneeuw en het sneeuwde nog steeds. Wij daarna doorgereden naar Liezen om naar de Mediamarkt te gaan.
We waren te vroeg dus eerst een koppie koffie gedronken en een rondje gemaakt in de ELI.
Ik had op internet gekeken en een machine gevonden naar wat ik wil en naar mijn portmonnee. Maar ze wilde niet leveren omdat we niet kredietwaardig zouden zijn. ?????????????? Ik koop daar al 12 jaar probleemloos . Dan moest ik vooruit betalen en blabla bla dan duurt het nog 3 weken voor ik de machine heb en zo lang wil ik niet wachten. Dus bij de Mediamarkt had ik dezelfde machine gevonden en zelfs 22 Euro goedkoper. De dame vroeg of we een Mediamarktkaart wilden hebben want dan hoef je de bezorgkosten en het aftransporteren niet te betalen ( was bij het andere bedrijf een behoorlijk bedrag) eh ja dat is goed dan nemen we een kaart. En als welkom een 10 Euro cadeaubon die gelijk afgetrokken kon worden en de verzekering was 25 Euro goedkoper. In totaal 137 Euro goedkoper uit. We moesten er alleen voor naar Liezen heen en terug. De wasmachine komt ook sneller tussen nu en volgende week dinsdag. Soms zijn de dingen ergens goed voor al zie je het niet gelijk.
Wat wel gek is als je bij Mediamarkt over internet koopt moet je bepaalde kosten wel betalen die als je in de winkel besteld niet hoeft te betalen. Dus internet is niet altijd goedkoper .
Met een blij gevoel naar huis terug en we waren 10 over 10 thuis. Ik had mijn was er beneden ingedaan toen we weg gingen dus die kon gelijk in de droger en de andere was erin gestopt. Dan hoef ik niet meer te wassen in principe tot de nieuwe machine komt .
Jan ging Theresa halen en dan aan tafel. we hadden poffertjes. Daarna snel naar de fysio voor mijn stroom en fango.
Theresa wilde mee en daar blijven dus gameboy mee en haar doosje met worstjes en radijsjes.
Thuisgekomen ging de deurbel, huu tja vergeten dat Cornelia vandaag voor Theresa zou komen. Maar goed het paste precies dat ze zelf wat te laat was. Theresa heeft weer paaseieren gemaakt dit keer met plakken ziet er leuk uit. Vorige keer 2 geverfd en daarvan ook eentje met veren geplakt. Ze kreeg een foto van Cornelia die plakt ze in haar eigen plakboek. Ondertussen heb ik een snelle taart gemaakt een Topfentorte hup de koelkast in. Slingers beneden opgehangen en ballonnen.
Theresa heeft nog niets in de gaten ook al heb ik al haar spullen naar beneden verhuisd. Nu zit ze de nachtwacht te kijken dat vindt ze helemaal het einde. Een kinderfantasy serie van Ketnet. De nachtwacht zijn 2 jongens en een meisje die in de nacht elf, weerwolf en vampier worden. Ze lossen dan allemaal spannende zaken op.
Kreeg net telefoon dat Ingrid , Jannick en Sabrina nog 1 1/2 uur nodig hebben om thuis te komen dat wordt ergens tussen 5 en half 6.
De verrassing zal groot zijn voor Theresa.
Theresa liep de gang in pakte wat spullen uit de knutsellade en had niet door dat Mama met Sabrina achter haar stonden. De vreugde was groot en de verrassing geslaagd. De taartversiering was doorgelopen maar we konden nog lezen 40 en Ingrid. Dus we hebben gezongen nadat ze allemaal boven waren gekomen. Dan mocht Ingrid kaarsjes blazen en sneden we de taart aan. Smaken deed hij goed. Sabrina zat ademloos voor de tv met Bumba. Bijna 7 uur en de rust is weergekeerd.
Ik ga straks lekker mijn bed in en tv kijken en genieten van alle ruimte die ik dan heb. Al zal ik mijn kacheltje missen en haar snuitje met een glimlach als ze slaapt.



Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat een leuke en lekkere verrassing!!! Xxx

Annemarieke 2019-03-27 20:07:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.