Bijna weekend

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen pas om 9 uur wakker. Lekker tv kijken en om kwart over 10 kwam Jannick voorbij. Hij vertelde dat het ziekenhuis Meli gisteren heeft ontslagen want er zou nog iets gebeurd zijn waardoor een patient gevallen was. Ze heeft gekekekn en ze had toen nachtdienst en de patient is 10 uur na haar dienst gevallen. Ze heeft wel nu het AK gebeld en die adviseerde om in de Krankenstand te gaan op psychische gronden. Als ze van je af willen is er altijd wel iets te vinden ook al is het onwaar. In de morgen de restanten opgeruimd van gisteravond, de vaatwasser aangezet en geleegd. Middageten gemaakt van de restanten van gisteravond. Lekker bruin brood met ei met spek overbakken met raclettekaas. Daarbij gehaktballetjes. Het was zeer lekker en alle restanten weer weg.
Het was vandaag 10 graden dichtgetrokken en later wat zon. Het viel mij op dat de zon achter de berg verdwijnt maar niet meer zo laag staat dat ie weg blijft maar weer te voorschijnkomt. De dagen lengen zich en de eerste tekenen van het voorjaar kan je zien. Knoppen aan de struiken.
Nu wat Netflix kijken (In ewiger Schuld) Het is een mini serie en begint gelijk spannend.
Ik wacht nu op de kinderen, Jannick werkt voorlopig toch weer op de vrachtwagen want ze hebben een chauffeur ontslagen wegens alcohol. Zo blijven ze met personeels tekort kampen.
Ingrid bracht Sabrina en ze bracht Theresa naar haar muziekles. Die oefend voor haar Jugendabzeichen. Dan gaat ze daarna naar de taekwondo naar de volwassenen les. Want muziek en taekwondo is tegelijkertijd. Jan is om 7 uur daarheen gereden om haar optehalen. Oma heefz Sabrina in bed gestopt. Die had bij het avondeten 2 grote boterhammen gegeten.
Theresa eet als ze thuiskomt.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.