We krabbelen weer omhoog

Oostenrijk, Gröbming

We krabelen weer omhoog


Dienstag 8.April
Een goede nacht gehad , na het douchen zo moe dat ik terug in bed ben gegaan. Jan heeft me alles gebracht wat ik nodig had en ik heb mijn medicamenten en mijn ontbijt naar binnen gekregen.
Toen Jannick kwam om te vragen of Theresa bij Opa mocht ben ik opgestaan. Theresa ging zoet aan tafel tekenen en kleuren en op de achtergrond K3.Een kop kruidenthee deed me ook goed.
Dan kwamen papa en mama ook koffie drinken en een lekker stuk taart erbij en dan gingen ze allemaal weer. Ik heb eten gekookt voor het eerst in 9 dagen. Was wel heel moe maar ik heb zo waar ook weer voor het eerst warm gegeten en het smaakte me ook weer al proef en ruik ik nog niet alles. Dan ging ik weer slapen en Opa kreeg de babyfoon want Theresa deed haar middagslaapje en papa en mama waren buiten met de grote tegels waar de auto op kan rijden bezig.
Even later klonk door de babyfoon joehoeeee wo bist du?????????? Dus Opa naar beneden stond ze achter de voordeur bij hen en vond het niet leuk dat Opa haar terug bracht naar haar kamer. Dus brullen maar, al snel stil en ze is inderdaad gaan slapen.
Jan naar de garage en zijn auto weer heel. Later naar zijn werk.
Eind van de middag wordt er geklopt en komt Theresa binnen, een koddig gezicht want ze heeft een stethoscoop die ze om haar middel doet, het enige wat je ziet is dat dan een stuk draad met een rood ding eraan daar op en neer wipt.
Ik vraag haar weten Papa en Mama dat je hier bent , geen antwoord dus ik pak de telefoon en bel Jannick, ik geef de telefoon aan haar en ze zegt ik ben boven. Nou dan kan je mij weg dragen, ik hoorde Jannick zeggen ik kom eraan. Was ze er dus tussen uit geknepen, Mama was beneden de hal en de trap aan het dweilen en Papa had niet gemerkt dat ze weg gegaan was.
Ze werd weer opgehaald en ik was in de tussentijd door haar helemaal nagekeken met haar stethoscoop. Er wordt goed voor me gezorgd.
Het weer vandaag droog maar koud, de wind maakt het koud. Zwaar bewolkt bijna geen zon gezien.



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.