Het was weer een drukke dag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen waren Jan en ik al klaar en dan kwam de familie om te ontbijten. Ik was om half 6 al wakker en een beetje ontbijt tv gekeken.
Gezellig ontbijten en we zitten dan best lang aan tafel maar Theresa moest om kwart over 9 weer aan haar video met school en daarna ging ze huiswerk maken . Dat deed ze samen met Mathias uit Mitterberg die zat met zijn vader aan zijn huiswerk. Het is leuk om samen huiswerk te maken. Ik net nog even wat dingen uitprinten en soms is het wat onduidelijk want Theresa zei die heb ik al gedaan en ik even lezen en er stond het 2e deel dus opnieuw gedownload en dan kon ik het 2e deel uitprinten die er nu wel bij stond.Jannick en Meli zijn naar Singsdorf om alles in te pakken wat nog moet en alles klaar te zetten want morgen moet alles zo veel mogelijk mee met de verhuiswagen. Dan gaat alles eerst hier in de garage en kunnen ze stukje bij beetje de dingen neerzetten zoals zij het willen hebben. Ik denk als ze de slaapkamer hebben opgebouwd het een stuk meer huis voor ze wordt. Ze slapen op een matras op de grond en zitten op de tuinstoelen van ons. Bij de kinderen schiet ik al op en ga straks nog even de restanten van de bodem in de bak doen die we nu van Jan hebben. Dan de spullen van Ingrid in een tas doen. Want we vonden de doopkaars van Sabrina , nog speelgoeddeeltjes van het speelgoed dat ze heeft meegenomen, en Jannick vond in een lade nog onderkleding van Ingrid . Theresa gaat zaterdag skien en dat gaat ze dan met Ingrid doen en daarna komt ze weer terug naar hier. Want dit keer skien ze van 9 tot 11.
Ondertussen heeft Theresa afgesproken dat ze morgen bij Mathias mag komen , die hebben een grote boerderij en er zijn weer dieren geboren dus erg leuk ik geloof ook een kalf. We kunnen dan met Sabrina ook even kijken. Het kalf sabbelt op je vingers. Voor de zekerheid ook even Jannick gebeld en die zei weet je wat ik vergeten was? en ik nou nee . Had hij om 10 uur een afspraak in Liezen bij de ÖMTC om zijn ruit te laten repareren . Hij komt een kwartier te laat dus hopelijk lukt het nog. Alles heeft geen ritme en vergeten is oh zo makkelijk. Jannick had een berichtje gekregen en vroeg aan Theresa ben jij iets kwijt ?ben je iets verloren. Ze kreeg alle kleuren van de regenboog maar er kwam niets uit. Hebben ze in de school haar muzielopdrachten boek gevonden. Dat houdt ook in dat ze geen blokfluit geoefend heeft en ja oeps.
Theresa is nog steeds aan het huiswerk maken met Mathias en ze lezen elkaar nu voor wat ze moeten lezen. Het valt me op hoe goed Theresa leest , Mathias is nog zeer met horten en stoten . Theresa leest zeer vloeiend.
Sabrina wilde ook huiswerk maken en ik heb haar een oud kleurboekje van Theresa gegeven en wat potloden en ze zit dan braaf aan de andere kant van de tafel. Af en toe kijkt ze ook even op de telefoon want Theresa doet het over de telefoon . Meli heeft haar telefoon achter gelaten want daar was Theresa mee aan het videobellen.
11 uur Theresa is klaar met haar huiswerk en neemt afscheid van Mathias. De zon is gaan schijnen en strak blauwe lucht en storm waarschuwing. Waaien doet het bij ons nog niet.
Met de kinderen gegeten en dan gaat de telefoon van Theresa maar te kort en ze zegt ik geloof dat mama belde. Tegelijkertijd ging miojn telefoon en ja Ingrid die had pauze en wilde Theresa , ik was kortaf want ik was met het eten bezig en Theresa was aan het eten. Na het eten zijn we aan de wandel gegaan , het eerste stuk mocht Sabrina lopen en dan verder in de wagen. Op de terug weg was Carmen bij het RK buiten. En kwam op ons toe gelopen. Sabrina helemaal blij dat ze Oma Carmen zag even staan praten en dan op huis aan. Daar waren Papa en Meli al thuis. Sabrina bleef gelijk bij hen en Theresa was weer naar ons gegaan. Ik was een kop koffie beneden blijven drinken en toen ik terug boven kwam vroeg ik aan Theresa heb je nog een ander paar skisokken want ze had ze niet in de was gedaan. Zij dacht van wel dus even gaan kijken. Dan zegt ze ineens ik heb toch blokfluiten ? hoe laat is het? Dus ik kijk op de klok en zeg tja dat is nu. Jannick in zijn schoenen gesprongen en zij ook en in de auto weggebracht. Het wil allemaal op het moment niet zo lukken . Morgen de verhuisdag en dat is ook weer vroeg opstaan.
Vanavond uitrusten en voor de tv hangen met iets van kaasjes en crackers.




Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

hele goede verhuizing morgen gewenst, veel succes met alles

Christina 2021-02-05 05:57:45

Succes met de verhuizing en daarna komt alles vanzelf goed. Xxx

Annemarieke 2021-02-05 10:03:30
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.