Strubbelingen

Oostenrijk, Gröbming

Gisteravond alleen maar problemen met Ingrid , ze kan zich niet losmaken en wil overal haar vingers in hebben. Ze kwam zeggen dat Gabi vandaag om 2 zou komen en of wij dan thuis waren . Nee dat kan ik niet garanderen want Jan heeft om 12.10 een afspraak en als het wat langer duurt zijn we niet op tijd terug. Dus ik Jannick gebeld en die zei ik bel zo terug dus dat deed hij en zei Meli is om half 11 bij jullie dan kan je de kinderen thuis laten en is Sabrina thuis als Gabi voor haar komt. Ik had Theresa mee kunnen nemen maar aangzien Meli niet mag tillen is het handig als Theresa in de buurt komt voor een noodval met Sabrina. Dat zei ik Ingrid en ze ging helemaal over de rooie , ik wist niet wat mij overkwam. Ja zwanger natuurlijk ik wist het wel en blabla bla. Ik nou Ingrid dat is niet zo en al was het zo het gaat je niet aan. Ja maar eerlijkheid verwacht ik van jullie dus ik zei haar eerlijkheid heeft niets te maken met wat Jannick en Melanie samen hebben , wat er tussen Jannick en Melanie is dat gaat jou niet aan en zal ik je ook zeker niet zeggen. Nou haar woede was groot. Ik heb haar ook gezegd als je iets wil weten vraag je het aan Jannick. Ook zei ze en ik vind dat als Theresa naar mij toe wil dat ze dat ook mag. En weet ik wat nog meer.

Vanmorgen voor de wekker wakker en om kwart voor 6 kwam Ingrid zeggen dat ze wegging. Om kwart over 7 waren de kinderen er ook en mochten ze tv kijken en Oma douchen. Opa eten voor Theresa gemaakt en die moest zich aankleden want om kwart over 8 video overleg met school. Ik spullen voor Sabrina gehaald en haar ook aangekleed en haar eten gegeven.Dan moest Theresa huiswerk maken en dat doet ze in de keuken aan tafel en ik was aan het koken voor vanavond want dan eten we samen met elkaar. Om kwart over 10 was Meli er al en eerst samen koffie gedronken haar dan alles laten zien . Dan kon ze tussen de middag een boterham met de kinderen eten. Dan op weg met Jan naar Liezen en daar waren we om half 12. Jan de auto bij de Lidl gezet en ik de sleutel. Ik op mijn gemak inkopen doen bij de Lidl en dan de boodschappen in de auto, op mijn gemak naar de Hofer gelopen en daar boodschappen gedaan terug naar de auto en weer alles ingepakt. Ik had Jan al lang terug verwacht ook al zou het wat langer duren maar geen Jan Ik hem gebeld en een berichtje gestuurd maar geen reactie. Ik begon mij al zorgen te maken of hij de weg wel terug kon vinden . Uiteindelijk ben ik om 2 uur maar naar de HNO gaan lopen en aangebeld en gevraagd of hij nog dara was. Dat was hij en dan vraag ik hem kon je niet even een berichtje sturen nee dat kon hij niet want er staat een bordje verboden te telefoneren. Ik zeg hem dan kan je toch even naar de hal lopen want het geldt voor de waqchtkamer maar je kan in de hal gewoon bellen. Nee daar was hij niet op gekomen . Ik word soms werkelijk dol van hem. het is koud, je kan nergens een kop koffie drinken of wat eten, nergens naar de toilet maar hij neemt niet even contact op. Dan snel wat te eten bij de Spar gehaald en op de weg naar de auto kwam er een wit busje aan. Degene zwaaide en bij goed kijken bleek het Jannick te zijn die een bedrijfsbus van Heinz had en die volgeladen had met slaapspullen , kleding en kookspullen. We kwamen dus ook na elkaar thuis aan. Theresa en Meli waren aan het knutselen, Sabrina was bij Gabi en Ingrid bleek ook nog steeds in huis te zijn. Ja zei Jannick ze gaat pas als Gabi weggaat. Normaal is ze er ook niet bij en nu ineens hier blijven?
Jannick even met Theresa knuffelen en een koffie ik alle boodschappen opgeruimd. Ingrid had aan hem gevraagd of ze het weekend de kinderen mocht hebben dan kan Jannick op zijn gemak verhuizen en zo. Wij zijn er ook en zij heeft verhuisd en waren de kinderen ook bij ons. Maar goed Jannick vraagt aan Theresa of ze het weekend bij Mam wil zijn en daar wil slapen. Haar gezicht dat was echt zielig en dan kwam het met moeite eruit, Nee Papa dat wil ik niet ik wil bij jou blijven. Tja zegt Jannick dan m oet je het zelf even zeggen dat je dat echt niet wil. Dus dat had ze gedaan en kwam terug Mama wil mijn telefoonnummer dus Jannick haar geholpen en ze ging weer naar beneden. Jannick en Meli gingen weg auto terug brengen en nog wat spullen halen. Dan kwam ze totaal overstuur terug en Jan en ik schrokken ervan. Mama zegt dat tante Edith met Viktoria en Leonie komt. (de bezoekjes zijn te tellen over alle jaren op 2 handen) En dat ze die dan moet afzeggen. Maar ik wil niet naar mama . Mijn hart brak en ook Jan was ontdaan . Het was zo verschrikkelijk zielig en verdrietig . Ze heeft bij mij tegen mij aan zitten huilen en dan bij Opa en we hebben haar laten praten en praten tot ze rustig werd. Wat Ingrid doet is niet fair en tegen druist tegen alle afspraken in.
Vanmorgen had ze al bij Meli haar hart uitgestort dat ze altijd op Sabrina moet passen , dat ze het niet meer leuk vindt en ook tijd wil hebben. Daarbij moet ik vermelden dat vanmorgen mijn hart al stil stond toen ze vertelde dat ze gisteravond met Sabrina in bad zat en Sabrina onder water was verdwenen en dat Theresa haar omhoog
heeft gehesen en het water uit haar mond en neus had geklopt. Ze had dat ook aan Ingrid gezegd en die heeft niet gereageerd. Ik houd mijn hart vast en ik heb diep medelijden met Theresa. Ik begrijp dat ze niet naar Ingrid wil , bij Papa mag ze zichzelf zijn en haar dingen doen. Afgezien ze zijn tot de 15e van de maand officieel bij Jannick Volgende week is Sabrina met Ingrid naar Wenen . Ze regelt alles zo dat ze alles zelf kan doen. Ik vroeg haar voor ze naar huis ging je hebt toch een afspraak voor Theresa bij de orthodontist in maart? Ja zegt ze en ik er staat niets in de agenda. De hele maand niets. Dan blijkt de afspraak op 3 maart te zijn. Dat moet Jannick dan toch weten want dan zijn de kinderen bij hem. Nee ze gaat zelf met Theresa we worden hier zo moe van en Jannick heeft haar nu ook gezegd dat afspraken van de kinderen moeten worden afgesproken met hem. Ook die in de weken gemaakt worden als ze bij haar zijn want als ze moet werken dat moet er een oplossing zijn en niet 1 dag van tevoren ik kan niet. Maar Jannick en Meli krijgen de kans niet om dingen met de kinderen te doen. Theresa is nu in onzte slaapkamer haar eigen ding aan het doen. Sabrina is ons aan het bezig houden. Ze is helemaal blij want ik heb een prinsessenjurk voor haar gekocht met Peppa Pig erop. Daar loopt ze nu mee rond. Ik heb ook altijd verkleedkleren voor Theresa gekocht en nu dus voor haar een jurk.
Nadat Jannick gehoord had van Theresa en haar verdriet heeft hij Ingrid gebeld en gezegd dit kan gewoon niet. Maar goed ik denk dat dit voorlopig nog niet voorbij is en het mag niet over de rug van de kinderen.
Vrij laat gegeten met zijn allen stamppot andijvie met gehaktballen. Ik had ook nog vruchtentaartjes dan gingen ze toch echt allemaal naar hun kampeerplaats.



Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

😘

Annemarieke 2021-02-01 22:21:44
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.