Nog steeds geen autopapieren

Oostenrijk, Pruggern

Maandag
Afscheid genomen van Jannick want hij gaat vandaag bij een vriend slapen omdat hij morgenochtend om half 7 bloed moet prikken op het ziekenhuis in Schladming.
Dat haalt hij bij ons vandaan met de bus niet. Dus hij slaapt bij Franzl.
Dan rijdt hij morgenavond met een andere sporter mee naar Murau en blijft hij tot zondag bij Katja. Hij heeft van woensdag tot zondag vrij. Wel moet hij trainen maar hij kan in Murau ook met de vereniging meetrainen. Katja’s vader is daar trainer. Ze gaan in ieder geval nordic walken en rolskien. Dat laatste is onzeker want er wordt jawel sneeuw verwacht tot in het dal.
Vandaag was het bewolkt maar geen slecht weer. Het is veel koeler rond de 10 graden.
Morgen wordt het waarschijnlijk zonnig. Woensdagavond sneeuw tot 700/800 meter en donderdag tot in het dal. De temperatuur gaat zakken tot rond het vriespunt en snachts tot min 10.
Nog steeds geen autopapieren!!!!!! Als ze er morgen niet zijn schuift het al gauw weer een week op. Misschien dat donderdag de post nog komt maar anders maandag pas weer.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.