Koeler maar nog steeds aangenaam

Oostenrijk, Liezen

Koeler maar nog steeds aangenaam


Freitag 24.Juli
Heerlijk geslapen, was wat koeler geworden maar ondanks dat er geen zon was vandaag werd het al snel toch 29 graden en aan het eind van de dag kwam zelfs de zon weer door.
Moest al vroeg eruit want ik had om 8.45 een afspraak bij de tandarts in Schladming. Dat viel weer mee en dan even snel een zak diepvries Semmeln bij de penny gehaald dan gelijk naar huis.
Thuis even bij Ingrid gevraagd of ze nog naar Liezen ging vandaag maar die ging met Theresa naar een vriendin dus ik met Jan naar Liezen , waar we dan ook gelijk dingen voor Ingrid moesten meenemen.
Theresa was helemaal over de rooie en ik vond het zo zielig, ze is sinds gisteren haar Schaun kwijt en ontroostbaar. Nu had ik nog een schaap uit dezelfde serie en die heb ik opgezocht en ook al is het geen Shaun ze was helemaal blij ermee.
In Liezen met Jan eerst naar de Baumax, ik heb tegelgrondering en tegellak gekocht en nog muurvulling en voor Ingrid moest ik kastplanken laten maken, kom ik bij de zagerij staat er een bord alleen op bestelling, komt er een man van de baumax en zegt wat heb je nodig dan is het er over 14 dagen dus we deden een beetje lelijk en ik zeg hem echt goede service we komen helemaal uit Gröbming voor kastplanken. Toen kon het ineens wel. Dan nog betonverf voor hen gekocht en klaar. Nog even bij de Lidl wat boodschappen en naar huis. Maar eerst nog even naar de Landena in Stainach.
Na het middageten dacht ik , even kijken of ik Shaun kan vinden en ik begon in de huiskamer, kijk achter het gordijn en daar lag een deken met daat in?????????????????? inderdaad Shaun. Ingrid heeft Theresa gezegd dat hij op vakantie is en vannacht had ze met Mickey geslapen maar ja dat is geen Shaun.



Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

wat een leuke verhalen.Lees het met veel plezier.

maureen Sirre 2015-08-24 14:23:19
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.