Valpartij en gekrenkte ego

Oostenrijk, Obertilliach

Zaterdag
WE konden gelukkig om 6.30 al ontbijten want de wedstrijd begint om 9 uur.In de loop van de nacht was de regen sneeuwval geworden maar nu is het prachtig weer. Vroeg weg om de skies te testen .
De Oostenrijkse Kampioenschappen 30 km skate.
Ik moet vrij achteraan starten maar door mijn marathon ervaring weet ik snel naar voren te komen.Ik loop lekker en het tempo kan ik zeker de eerste 15 km meelopen. Maar dan wordt ik door een andere atleet de wedstrijd uitgeduwd en val en in mijn val neem ik hem mee en hij geeft me een elleboog in mijn oog.
Ik ben weer snel overeind maar een eindje verder stapt hij uit en laat zijn ski liggen waardoor ik gelanceerd wordt. Hevig bloedend en gehavend loop ik door maar bij mijn moeder ben ik voor het eerst van mijn leven uitgestapt. Ze zij me dat ik al 6 minuten achterstand had en dat ik te veel gehavend was , ik kon mijn schouder niet gebruiken waardoor ik niet kon afzetten, een blauw dik oog, een hevig bloedende neus , armen overal kapot maar mijn ego heeft en doet nog steeds het meeste pijn.
Uitstappen doe ik nooit!!!
Ik heb melding gemaakt van de gebeurtenis maar disqualificeren ging niet want hij was er al uit. Maar er werd wel uitgezocht wie er daar uitgestapt is. Had ik echt een goede wedstrijd kunnen lopen, het goede tempo, het liep goed dus balen.
IK ben gelijk terug gegaan, gedoucht en naar huis gereden.

Ik heb het eerste deel afgerond van mijn oefenfirma, en doe nu het tweede deel en laatste. Ik heb nu het administratieve deel Rechnungswesen.
Mijn sportproject is afgerond praktijk en theorie. Nog even naar mijn examen ik denk niet dat ik zonder her voor Duits en Rechnungswesen door kom. Maar hopelijk wel door mijn her.
Ik werk nu wel hard en wil het toch proberen te halen. Ik heb mijn Matura aanmelding al gedaan. Afstudeer richting sport en management.

Ik heb nu nog vanaf 8 april tot 12 april de laatste biathlon wedstrijden in Hochfilzen. Het zijn de Oostenrijkse Meisterschaften. Geen idee of er dan nog sneeuw is want het verdwijnt momenteel overal erg hard.
Misschien opnieuw verplaatst naar Obertilliach.
Ik ga eerst pasen genieten van een bezoekje aan Nederland, we vertrekken woensdag met het vliegtuig en komen tweede paasdag terug. Uiteraard gaan er schoolboeken mee want ik maak opdrachten die mijn leraar daarna nakijkt en nabespreekt want Rechnungswesen is voor mij nog steeds een probleem. Ik mag ook een extratoets maken zodat ik een slechter cijfer kan weg werken.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

3 april 2010 02:03 | Door: Tante Christina Jannick, van Harte Gefeliciteerd met je Eerste plaats,in de Europesche top. niet verwacht maar nu dan toch gekregen,en terrecht. Je bent nu een echte Europesche kampioen! Jullie zijn nu al in Nederland,naar wat ik begrijp,bel ons even op,of mail ons even het adres waar jullie nu zitten,wil je??? Als jullie de tijd hebben zijn jullie altijd welkom,de koffie staat al klaar en natuurlijk de taart om alles te vieren. heel veel liefs , Tante Christina,Ruud,Cherique en Scarlett

molenaar.ruesink 2017-10-04 19:48:27
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.