Debuut Jannick bij de junioren

Oostenrijk, Kleinsölk

10 februari
Jan heeft Jannick naar Ramsau gebracht om te werken en ook opgehaald en naar de garage gebracht. Auto weer als nieuw en klaar.
Dus we konden in de middag wegrijden naar Seefeld. Het is toch een ......eind weg.
Nog steeds super mooi weer en we konden toch aardig doorrijden, we reden binnendoor over de pas. Onderweg maar iets te eten bij een McD in Saalfelden gehaald. Niet gezond maar wel lekker. Laatste stukje was even zoeken maar met de GPS kwamen we in de buurt maar dan het goede huis vinden. We stonden practisch voor de deur maar door dat het donker was zagen we het nummer van de achterliggende huizen niet. Dus Christel gebeld en toen ze buiten kwam zagen we dat we voor de deur stonden.
Ze heeft een leuk flatje met een mooi uitzicht. Ze werkt alle dagen als langlauflerares bij Martin Tauber, heeft het erg naar haar zin. Zoekt nog wel een wat grotere woning want met 2 kinderen is het een beetje klein. Ze wil het liefst tussen Innsbrück en Seefeld in wonen.
De kinderen gaan met de trein naar school in Innsbrück en hebben het heel erg naar hun zin op de nieuwe school.

De rit ging aardig voorspoedig ondanks dat we tot 2x toe buiten Jannicks schuld echt op centimeters geramd werden, allebei van rechts komende invoegende auto,s op de snelweg en 2 maal iemand die de deur open deed van de auto en we de deur er bijna uitreden en we gelukkig konden uitwijken. Jannick vroeg me , Mama staat er ram me op de zijkant van mijn auto?? Hij had het al moeilijk en vertelde me dat hij toen hij het ongeluk kreeg en de auto recht op hem afkwam alleen maar kon denken "dat was het dan" .
Er was veel toeristen verkeer op de weg.
Christel dochters waren flink ziek en zielig. Ik vind het erg lieve en zelfstandige meisjes.Ik geloof dat ze 9 of 10 jaar oud zijn.
Jannick had nog even contact met Wolfgang over de training van morgen.

donderdag 10 februari
Vroeg met mijn pa naar mijn werk, en ook weer opgehaald door hem en dan de auto ophalen in de garage. Gelukkig verder geen schade aan de onderzijde of met de balans van de auto. Dan naar huis inpakken en samen met mijn moeder op weg naar Seefeld.
Eind van de middag in Saalfelden de McD opgezocht en dan door naar Seefeld. We logeren bij Christel. Haar 2 meiden zijn ziek en zelf moet ze ook werken overdag. Dus best hectisch allemaal
Jannick

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.