Wij zijn opnieuw Oma en Opa geworden Tobi onze kleinzoon is geboren

Oostenrijk, Steiermark

Happy happy birthday Malcolm.

Wat een vreugde we zijn weer Opa en Oma geworden van een prachtige kleinzoon Tobias Gijsbert of wel Tobi. Ik hoop dat ik het goed geschreven heb want Jan had het over de telefoon van Angela. Papa en Mama dus Angela en Bert. Moeder en kind maken het goed . De eerste fotos zijn binnen, een lekkere bolle toet van een lief klein manneke. Jula is nu grote zus. Theresa vroeg is dat mijn neefje? Die begint nu familie te begrijpen.

Tobias is zondagmorgen de 18.december in de vroege morgen geboren. Precies tussen de verjaardag van Ria (zus van Jan) op de 17. en Malcolm zoonlief van me op de 19. Maar alweer een boogschutter erbij .
Ik kan het nu pas bekend maken maar wij wisten het wel al.

Zo dat was weer een vroegertje en ik deed het gordijn open en kon het nog niet goed zien dus snel aan de andere kant gekeken en ja hoor alles prachtig wit van de sneeuw. Even later kwam de sneeuwschuiver al om de wegen schoon te maken. Met een 10 cm zag het er best goed uit. We gingen zelfs nog iets eerder de deur uit dan gisteren want Dominik heeft andere skischoenen dus ik moest even ermee langs de werkplaats. Gelukkig snel aan de beurt en groeide de rij na mij aan. Dan naar de Parkplatz gelopen waar Jan Theresa al klaar had en dus kon ik gelijk verder met Dominik. Ze konden alvast een beetje glijden op de skies want we waren de eerste na de leraren. Nadat ze waren begonnen zijn wij op ons gemak naar de MacD gelopen want daar kan je ook goede koffie drinken en wordt je niet weg gekeken en hoef je niet gelijk nog meer te bestellen. We mogen zo graag die appeldingen eten en ik had gisteren onder aan de bon staan dat je een appelding voor 50ct kon krijgen dus vandaag even op de bon gekeken en ja daar stond het ook op dus dan maar gehaald. Het grappige is dan krijg je een bon en onder op staat ….....................Dus als we morgen koffie gaan drinken kunnen we weer 2 appeldingen nemen. Om 11 uur zijn we terug gaan wandelen en hebben we tot half 1 staan kijken. Veel kinderen hadden het vandaag niet moesten constant janken en wilden niks. Best zielig want er is een meisje bij ik denk Kroaat of Tjech onverstaanbaar en die wilde niets dan bellen ze de ouders die bellen dan na verloop van enige tijd terug en ja hoor daar waren ze pas om half 1. Ik heb meelij met de leraren en essen want die worden gewoon gebruikt als kinderopvang. Vandaag een nieuw meisje een Nederlandse die gelijk aan Theresa voorgesteld . Maar die kon best overweg met de leraren en had het niet moeilijk. Er zijn er een paar die nog geen 3 jaar zijn en prima meekomen in de groep. Dominik heeft zich prima gedragen en hem daarvoor ook lof gegeven, Theresa krijgt iets meer haar op haar tanden en blijft niet meer staan wachten maar gaat nu ook gewoon door als er iemand blijft staan wat vandaag met al die bokkekoppen wel een must was.
Ingrid belde om te vragen of zij moest koken maar ik had gisteravond al gekookt dus we konden zo aan tafel bij thuiskomst en kon zij ook gewoon meeeten.
Daarna moest Jan alweer gaan werken, Ingrid ging aan de wandel met Sabrina en Theresa bleef met Dominik spelen. Moet zelf eigenlijk dringend nog wat dingen doen maar kom er niet aan toe. Ik was zondag vergeten naar de SPÖ kerstviering te gaan in Post. Gewoon omdat we het druk hebben.


Jannick niet blij, zijn collega zei tegen hem nadat hij zijn vrachtwagen in de garage gezet had dat was niet slim. Dus Jannick huhh want die had niets gemerkt. Had hij de Porche van zijn baas in de prak gereden met zijn vrachtwagen. Hij had nog tegen zijn collega gezegd zeg me aub dat ik dat niet gedaan heb maar er hing nog een stukkie aan zijn achterkant van zijn LKW. Baas heeft hij zelf gebeld die was niet blij moest eerst hardgrondig vloeken en toen was het over. Ging hij over naar de orde van de dag voor Jannick. Wel heel erg cliche om de Porche van je baas in de prak te rijden. Nog erger die was net 1 ½ week uit de garage omdat een andere collega hetzelfde had gedaan. (zijn proeftijd is al voorbij).


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Gefeliciteerd met jullie kleinzoon.

Liduina 2016-12-20 12:55:52
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.