Toch een beetje goed nieuws

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker van de wekker. Jan ging douchen ik doe dat pas als ik terug gekomen ben. Dan heeft Jan mij naar Aich gebracht naar Christine. Ik heb op mijn gemak al het werk verzet en nog wat gesproken met Christine. Dan Jan gebeld en die kwam mij weer halen. Ik ben eerst omkleden en douchen, dan een kop koffie. Dan was ik aan het eten maken en belde Liduina. Ze gaat een 3e poging wagen en komt in maart een weekje naar mij. Daar ga ik mij nu ook op verheugen. Dat zijn de krenten in de pap.
Daarna het eten afgemaakt en met Jan gegeten. Extra gekookt zodat Jan morgen alleen hoeft op te warmen. Dan heb ik 2 wassen gedaan in de middag en was ik gaan slapen anders houd ik het niet vol.- Ik werd wakker gebeld door Jannick . Die kon melden dat er de advocaat van DUO gezegd heeft alles is goeggekeurd . De papieren zijn er nog niet omdat de andere advocaat in Oostenrijk vrij is tot maandag. Zoals veel hier in Oostenrijk want er is schoolvakantie en morgen is een vrije dag dus veel mensen nemen dan vrij. Volgens de advocaat van DUO in Nederland komen de voorlopige papieren ik geloof per mail maar dat is voldoende tot al het definitieve papierwerk komt. Hopen dat de rechter ook zo denkt.
Maar ophouden tot het bijna te laat is en ik houd nog steeds een soort voorbehoud want vertrouwen ? nee niet meer. Nog wel even gelegen in bed maar dan opgestaan.
Mijn tas ingepakt voor morgen. Theresa komt ook straks want Ingrid wilde toch niet zo vroeg opstaan. Ik geloof dat Jannick morgenochtend om 6 uur wil gaan rijden.
Ik ben klaar voor ons weekendje naar Wenen naar de Harry Potter tentoonstelling
https://harrypotter-ausstellung.at/?gclid=CjwKCAiAh9qdBhAOEiwAvxIokwOjqImoUYuF62l5WOxfKucYJ-Vu5mKEho9A2-BJ9ZCeeQ6jR23PhoCpGcQAvDBwE
We slapen weer een nacht in het Kyriadhotel. Jannick en Meli krijgen het voor hun verjaardag en Theresa mag gewoon mee en uiteraard ga ik zelf ook. Jan wilde niet mee .
Het is vanavond weer Glöcknerlauf in Stainach maar het stormt en hoost af en toe dus wij gaan niet.
We vertrekken inderdaad om half 6 dus vroeg opstaan.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Fijn weekend

Erna 2023-01-07 19:51:42
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.