Sabrina 5 jaar en super veel sneeuw en dan ook nog 1e Advent

Oostenrijk, Gröbming

https://youtu.be/iGTWWqqyiag Happy birthday, gefeliciteerd und alles gute zum Geburtstag Sabrina.
Vandaag is Sabrina 5 jaar geworden, iets wat wij ons 2 jaar terug nauwelijks konden voorstellen. We genieten elke dag , elk moment die we krijgen met haar. We hebben los gelaten wat er was en kijken alleen vooruit. Maar op een dag als vandaag ben je je wel extra bewust van wat geweest is.
Gisteravond waren Meli en Jannick naar Singsdorf. Maar op een bepaald moment hoor ik gestommel (nee niet Sinterklaas of zijn Pieten) . Ik vraag Jan maar die hoort nooit iets dus ik ga naar het trappenhuis en het licht brand. Hu naar beneden gelopen en er stond een grote doos , de deur was niet afgesloten maar ik zag niemand. Afgesloten en enige tijd later ik denk rond half 11 hoor ik weer gestommel en er brand weer licht. Ik hoor gestommel in het trappenhuis dus ik roep Jannick???? Ne eik ben het riep Meli. Dus ik naar beneden en ze was al niet meer daar dus maar weer afgesloten.
Vanmorgen kwam Jannick een bakkie doen en ik vraag hem, toch geen Singsdorf?? Nou daar waren ze wel maar dan kreeg Jannick telefoon van zijn werk dat hij erop uit moest met de rioolwagen. Dus helemaal terug eerst langs huis om om te kleden en Meli hem gebracht dat heb ik dus gehoord. Later is Meli hem gaan ophalen en dat was de 2e keer. Ik heb hem gezegd meldt de volgende keer ook even bij ons want ik dacht dat ik gek werd.
Na zijn koffie is hij Meli gaan wekken en hij had even Ingrid gebeld . Die komt de kinderen brengen en halen maar ze was niet verheugd want ze zei dan moet ik de auto uitgraven. Tja zei Jannick later tegen mij dat had ik anders ook moeten doen. Als ze nee had gezegd dan had ze toch ook de autostoel van Sabrina uit de auto moeten halen. Jan had gisteren de dakjes van de huisjes schoongemaakt op de foto is de laag van vannacht,
Ik werd vanmorgen wakker van de sneeuwschuiver dat is hard geluid en oranje zwaailichten. Het was pas half 7 en het is zondag. Dan weet je al oeps sneeuw waarschijnlijk veel sneeuw. Ik keek en wouw heel veel sneeuw ik denk vannacht een 25 cm bij gevallen bij wat we al hadden . Voor de tijd van het jaar werkelijk erg veel sneeuw en ook nog eens zeer goede sneeuw en geen natte zooi.
Jannick wilde ook gelijk wat cadeaupapier want dat hadden ze in Singsdorf laten liggen. Het is nu 10 uur en het sneeuwt en sneeuwt nog steeds.
Middageten gemaakt en met Jan gegeten en dan was het tijd om naar beneden te gaan. Jessi en Dominik waren er al. Dan kwamen de kinderen en kon het feest beginnen. de kaarsjes aan en Sabrina mocht ze uitblazen. Dan hebben we gezongen en cadeautjes uitpakken. Sabrina was heel blij met alles. Ze had van Meli en Jannick weer Peppa dingen gekregen, een vliegtuig en allerlei popjes, een trommel gevuld met boekjes. Van ons een boodschappen mandje gevuld met doosjes voor haar winkel, Verder nog chocolade en snoeperijen van Jessi en Dominik. Later kwam ook Mark. Sabrina kan zo leuk alleen spelen met haar dingen. Ik had het vliegtuig en popjes naar haar kamer gebracht en dan speelt ze met het Peppa huis en alle spullen. Dan zijn we de foto gaan maken voor de kerstkaart, Meli , Theresa en Sabrina gingen in de sneeuw spelen. Ze hebben een sneeuwpop gemaakt. Dan moest Sabrina naar binnen want die wilde haar muts niet op. Dan waren Meli en Theresa nog heel lang tot het donker werd een burcht aan het bouwen van sneeuw.Jannick had warme chocolade gemaakt voor als ze binnen kwamen. Dan hebben we de eerste kaars aangestoken en gezongen en gevierd want het is ook de eerste Advent. Een genoeglijk gezellige middag. Ze worden om half 7 weer opgehaald en komen dan volgend weekend weer.
De fotos zijn door jessi en mij gemaakt.


Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Gefeliciteerd met Sabrina zo te zien een leuke dag geweest. Prachtig dat vele 🌨 sneeuw

Erna 2021-11-28 18:52:16

nog van harte gefeliciteerd voor de hele famile namens ons

elsmolenaar 2021-11-28 19:52:55

Zo dat is al een hoop sneeuw, en dan moet de winter nog beginnen.

Liduina 2021-11-29 01:49:19

Wat een feest op je verjaardag met zoveel sneeuw in de tuin om te spelen en dan ook al die prachtige cadeaus wat je hebt gehad, je mocht je eigen kaarsjes uitblazen en snoepen van die lekkere taart, Sabrina van Harte gefeliciteerd, ik heb bij oma en papa op facebook ook nog een mooie kaart gestuurd, vraag maar aan hen of je die mag zien, want ze zijn speciaal voor jou.

Christina 2021-11-29 03:15:54

Allemaal gefeliciteerd met Sabrina. Wat een gezellige foto’s.

Anja 2021-11-29 08:59:39

Gefeliciteerd met Sabrina!!! 🎂😘

Annemarieke 2021-11-29 22:25:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.