Hieperdepiep voor Jan

Oostenrijk, Liezen

Hieperdepiep voor Jan hij is jarig vandaag. Wij waren al vroeg op want we kregen al vroeg visite. We hoorden helemaal niets beneden dus toch om 8 uur maar gaan kijken had Jannick zich verslapen en Theresa lag heerlijk naast hem. Dus alles vlug vlug vlug en hij weg met haar.

Wij kregen om half 9 visite van Barbara en haar vader Konrad, ze had eerst therapie in Gröbming en kwam gelijk door. Dat was heel erg gezellig .
Nadat ze weg waren gegaan ben ik met Jannick naar Liezen gegaan, hij is naar de Hartlauer gegaan omdat ik hem niet kan bellen en Ingrid soms wel en soms niet. Hij heeft een nieuwe simkaart gekregen en nu heeft hij dat probleem niet meer. Dan is hij naar gasgrillers gaan kijken bij de Obi daar staan een behoorlijk wat opgesteld. Zijn keus valt op een middenklasse maar moet nog met Ingrid eerst kijken. Maar dit weekend 15 % korting en dat is een aardig bedrag.
Dan nog even naar het Finanzamt want ik moest een Steuernr. hebben. Ze stonden tot buiten in de rij dus het duurde even maar toch gelukt. Dan weer naar huis en over Stainach om nog even bij de Landena boodschappen te doen.
Jan had ondertussen Theresa opgehaald uit de Kindergarten en dan snel het eten klaar maken en aan tafel. De biefstuk met schimmelkaas overbakken was erg goed en we hadden frietjes ,boontjes en champignons erbij. Ik had voor Theresa vlees zonder de schimmelkaas gemaakt maar ze bleef volhouden dat ze het ook wilde. Dus haar laten proeven van een lekker dik schimmeldeel en hmmmmmm lekker dus ze kreeg ook een stuk erop. Ik hoorde Jan en Jannick nog zeggen niet in 1x opeten en weg was het met een hmmmmmmmmmmmm lekkerrrrrrrrrrrrrrr.
Zit ze even later op de wc en haar broek niet goed naar beneden dus er tegen aan geplast. Zit ze in haar blote benen op de bank vraag ik aan haar heb je het niet koud?? moet Oma iets voor je halen?? zegt ze ja Oma een ijsje!! Je kon Jan en mij daarna weg dragen van het lachen.
Jannick is gevraagd om een dienst vanavond en vannacht te doen omdat er mensen ziek zijn geworden dus die gaat straks weer op de ambulance.
Wilde Ingrid hem bellen gaat het bij haar niet, dus ik net ook gekeken en ook ik kan hem weer niet bellen. Echt geen idee hoe het komt vanmorgen toen hij de nieuwe simkaart net had kon ik hem wel bellen.
Het wordt nu zelfs weer mooi weer met zon alleen een beetje wind die koud is.

De foto is Monica , een pleegkind van mijn Opa en Oma . De foto is gedateerd 24 augustus 1947 en was een cadeau voor mijn Opa voor zijn verjaardag . Ze noemde mijn Opa in ieder geval Papa Antoon Ik heb nooit van mijn moeder iets gehoord over haar en ik ben op zoek of iemand iets kan vertellen over haar en het hoe en waarom ze bij mijn grootouders in huis was.

Jan kwam thuis uit zijn werk en vertelde dat ze een bus aan het bergen waren op de B320 bij ons. Jannick zei vandaag nog ben benieuwd wanneer de volgende oproep komt want we hadden er nu 2 en het komt altijd in blokken van zeker 3. Dit was dan de 3.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

gefeliciteerd met Jan

yvonne maes 2016-04-07 22:58:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.