Hahaha was dat lachen en wat een verrassing

Nederland, Kamperland

Vanmorgen was ik wel vroeg wakker maar een beetje blijven dommelen want de rest sliep dat zelfs tot half 9. Jan en ik wilden snel wat boodschappen doen en even wat geld halen. Ik kreeg een berichtje dat de visite later zou komen dus Ingrid ging nog wandelen met de kinderen . Dan een appje dat de visite er was en ik naar de ingang. Zie ik daar geen Kirsten en Jeroen maar Liduina en Jeroen. De verwarring was groot maar wel lachen. Dus ik vraag haar wacht even dan bel ik het nummer waar Kirsten op staat en ja hoor ik kreeg dus Liduina aan de lijn . Zegt ze maar ik stuurde nog een berichtje dat Jeroen mee zou komen omdat die een vrije dag zou hebben was dat dan niet raar? En ik nee hoor want Kirsten is met een Jeroen getrouwd. Raar ik ben steeds telefoonnummers kwijt en nu dus dat de namen bij de telefoonnummers niet kloppen. Maar een leuke verrassing dat het Liduina was met haar zoon Jeroen wat ook voor Jannick leuk maakte. Theresa en Sabrina werden weer verwend. Jammer dat het niet mijn dochter met familie was. In deze 14 dagen heb ik geen van mijn kinderen gezien. Geen idee wanneer we weer naar Nederland kunnen gaan. Het komt zoals het komt. Een leuke dag gehad .
Eind van de middag was Ingrid met Theresa naar Koos konijn en toen ik Liduina en Jeroen naar hun auto bracht zag ik ze staan op de terugweg kwam ik er weer voorbij en bijna afgelopen. Theresa ging nog even Koos knuffelen en dan naar huis. Om 20 uur was er een halloween musical en daar zijn Ingrid en Theresa nu heen. Sabrina is bezig om Papa te terroriseren en wil niet slapen.Ze begon op haar manier net een heel verhaal af te steken en het was zo´n rare gewaarwording dat Jannick en ik ons niet meer konden inhouden en moesten lachen. Niet echt pedagogisch.
Ik heb al de hele dag lachstuipen door het misverstand dat wij dachten dat Kirsten en Jeroen zouden komen en het Liduina en Jeroen zijn. Thuis op mijn gemak alle telefoonnummers gaan controleren.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

ach Dacht dat wij van de ruesink kant ook je kinderen zoude zijn maar ? Tot morgen denk ik

Dennis ruesink 2018-10-24 22:57:51
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.