Een rustige dag met zelfs tijd voor mezelf

Oostenrijk, Schladming

Freitag 23.Dezember
Na een goede nachtrust wakker en geen haast gewoon heerlijk. Het was helemaal stil in huis, Jannick al weg aan het werk, Theresa naar de Kiga en Ingrid met Sabrina ook weg.
Vandaag is het alweer een jaar geleden dat mijn broer (voor mij ook tje er achter) gestorven is. De tijd gaat snel maar het voelt nog als gisteren en het gevoel dat kerst nooit meer hetzelfde is als dat het daarvoor was.
Ik ben met Jan dan naar Schladming gegaan om inkopen te doen, vooral de versdingen. Dan snel naar huis en dan kwam Ingrid vragen of ik Sabrina even wilde nemen want ze ging Theresa halen. Ondertussen toch al weer laat dus ik zeg tegen jan vanmiddag maar brood met gebakken ei? En dan vanavond warm ? Dat was goed. Heerlijk met die kleine op de bank liggen koppie in mijn nek en haar handjes frommelen in mijn hals. Na het eten maar naar de kapper gaan lopen en dan hopen dat het gaat lukken. Ik kon wachten maar zou wel een uur duren maar ja als je weg gaat en er komt een ander dan is die ook weer voor. Ik kon nog wel eerder geholpen worden maar ik heb graag mijn eigen kapster want die verpest mijn haren niet . Tussen door kon ik wimpers en wenkbrauwen verven en harsen en dan weer wachten. Was pas na vijven thuis en een paar minuten voor Jan dus ik zeg hem sorry ben net thuis dus nog geen warm eten. Dan samen de aardappelen geschild, en ik dan de witlof gemaakt en het vlees gebraden en heerlijk samen gegeten. Waar je lang op wacht !!
Verheug me al op een glaasje wijn straks en het lange kerstweekend-

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.