Shaggy

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Vrijdag 27 november
Gisteravond de eerste 2 afleveringen gezien van de Bergwacht. Je moest wel heel goed opletten om Jannick erin te zien. Maar we hebben hem 3x als figurant gezien. Nieuwsgierig naar de andere afleveringen of hij daar ook nog met tekst in te zien is. Het is wel heel grappig om alle plaatsen te herkennen waar het is opgenomen. De boerderij waar het zich afspeelde herkende ik gelijk dat is op de Bachleralm waar je murmeltieren kan zien,dat is al Filzmoos.
Verder waren er opnames in Vorberg en in Ort. Het klimmen was dan weer in Traun en dan weer eens de Sudwand. In een flits herkende ik Anna als kelnerin dat was in de Sudwandhutte. Ook het Dachsteinstation was te zien. Het is flink door elkaar gehusseld


Jannick heeft voor volgende week de veranderingen van de wedstrijden gekregen. Zaterdag vervalt de wedstrijd en zondag wordt er een wedstrijd in Obertilliach op een rondje gehouden.
Dat is een eind weg voor een dagje op en neer.

Voor de mensen die willen weten op wie Jannick lijkt………dan moet je aan Scooby Doo denken??? En als je het dan nog niet weet , hij lijkt op Shaggy

Jannick heeft vanavond zijn verplichte scholing van het Rode Kruis in Gröbming.
Hij heeft vanmorgen een duurloop gedaan en vanmiddag ook nog samen met Jan gaan lopen.
Morgenochtend gaat hij samen met Jan naar de biatlonbaan om te schieten. Hij moet alles meeslepen, de mat, de kijker , zijn wapen en de kogels.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.