Soms heb je gewoon shit.

Oostenrijk, Gröbming

Mittwoch 17.Juni
De dag begon met ons hoofd in de wolken maar het leek erop dat het zonnetje ging komen maar helaas . Met een 15 graden ook fris maar in de middag werd het toch 18 graden en de zon deed zijn best maar het lukte vandaag niet.
Dan om 9 uur begonnen met bellen naar Nederland om Jannick zijn huwelijksbevoegdheid verklaring te regelen. Ondertussen na heel veel keren bellen kreeg ik iemand in Gouda die me gelijk gaf en een verslag zou neerleggen bij de behandelende persoon die we neit konden bereiken. Maar ik had gisteren al een mail gestuurd naar de info van de gemeente Gouda en daar kreeg ik vandaag berich van dat het in Denhaag moet worden aangevraagd of een van de andere gemeentes voor Nederlanders in het buitenland. Dus Denhaag gebeld keurig geholpen, duidelijke antwoorden en ze stuurde me gelijk een mail met hoe aan te vragen en wat heb je nodig niets op aan te merken dus Jannick moet het opnieuw gaan aanvragen met andere papieren en ook wel papieren van Ingrid maar geen bijzondere dingen en dat moet aangetekend. Hopen dat het dan gaat lukken.
Ondertussen 12 uur dus eten, Theresa was de hele ochtend met opa aan het spelen, ik heb Opa met een rose diadeem op zijn hoofd zien zitten en later een piratenhoed. Dus ik geloof dat het beide plezier geeft. Dan kwam de post met een hele berg pakketten , ik heb nu alles binnen wat ik zondag heb besteld en nog steeds geen pakketten die ik al 3 weken geleden heb besteld en gewoon kwijt zijn maar ik kan pas einde van de week reclameren. Een hele berg pakketten voor Jannick waren er ook. Ben helemaal blij , ik ben het gaan passen en houd het maar hierop. Ik had ook 2 verschillende Dirdlblouses besteld zo dat ik kon kijken welke ik het leukst vind. Maar ze zijn beide zo mooi dat ik ze dus maar beide houd. Jannick had eergisteren al een pakket van Amazon, die had hij niet besteld maar mag het wel houden van Amazon zonder het te moeten betalen en zonder het terug te hoeven sturen. Schijnen ze vaker te doen wat verkeerd verzonden wordt mag je dan houden. Jannick helemaal blij met de grastrimmer die erin zat.
Dus ik was helemaal blij met mijn kleding voor het huwelijk maar er was ook een aangetekende brief voor Jan. We hadden geen idee wat het moest zijn uit Nederland. Nou daar kregen we een hartverzakking van want het zorginstituut heeft opnieuw een verrassing voor ons. Kregen we begin van het jaar een laatste aanmaning en we hadden geen idee waar het over ging, Bleek een vasstelling over 2008 te zijn op mijn naam waarvan ze gemakshalve alle post naar het adres in Ramsau hadden gestuurd omdat we daar in 2008 woonden maar ja als je jaren later dingen berekend en dan verstuurd en dan niet het nieuwe adres neemt hebben de mensen voor wie het is een probleem. Uiteindelijk allemaal kunnen regelen en toen zei ik nog tegen Jan nou als we nu pas 2008 krijgen wat komt er dan nog meer. Nou dat is dus een dwangbevel van een deurwaarder en al voor het gerecht geweest dus over een klein bedrag ongeveer 250 pocent meer waardoor het een schrikbedrag is. Geen idee waar over het ging er stonden 2 beschikkingsnummers voor Jan in maar daar hebben we niets van. Eerst maar eens bellen met het Zorginstituut of het wel een echte deurwaardersbericht is en ja dat is het maar meer info willen ze niet geven ook niet over de beschikkingen met moete heb ik achter haalt dat het geloof het of niet over 2006 en 2010 gaat. Die zijn ergens in 2011 schijnbaar aan ons verstuurd maar ik denk ook naar een verkeerd adres ondanks dat we elke keer netjes ons goede adres na een verhuizing door geven. Dat blijkt ook als het van die doorsnee post is verandering of wat dan ook dan krijgen we het wel.
Dus vanmiddag maar een klacht bij de onbudsman neergelegd en morgen maar bezwaarchriften en aan de deurwaarder en aan het zorginstituut wat een hufters en tja onze badkamer wordt een jaartje uitgesteld. Dus het was een K...............................................................TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTdag
Jan is vanmiddag voor hij ging werken de dozen en tassen met spullen voor de Caritas gaan brengen en heeft gelijk gevraagd waarom ze afgelopen maandag niet zijn geweest,. Toen belde Jan me dat er iemand gelijk kwam kijken van de Caritas. Dus snel alles naar voren gezet en toen was hij er al , de kasten moeten ze niet, het hemelbed met lattenrost en matras wel de andere bedbodem willen ze niet en dat is juist een hele goed maar dat kennen ze hier niet dus moeten ze het niet.
De schragen met glasplaat willen ze ook komen ze morgenmiddag halen. Dus Jan kan nog meer kasten gaan slopen allemaal van massief hout en heel donker gepolitourd dus niks voor de kachel.
Maar we gaan er doorheen komen ik geloof het vast.
Theresa is heel erg lief vandaag en zit nu dvd te kijken het lijkt wel of ze het voelt van vandaag maar even niet.

In de avond lang geskyped met Randy , Bianca ,Dennis en Angela over de kaartjes voor de trein.
Als het gaat lukken komen ze met zijn vijven want ook Malcolm zou dan komen maar die moet nog steeds een dag wisselen en het is nog topseizoen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.