Een goed begin van de dag is het halve werk.

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen tegen 7 wakker en opgestaan om de tafel te dekken , dan kwam er al een telefoontje heb je nog iets nodig en dan kwam de familie aangemarcheerd.
Het is altijd een heerlijk begin van de dag en dat vindt Sabrina ook want die peuzelde eerst haar cornflakes op en drinkt dan de melk die over is. dan een half luxe broodje met noten gevult naar binnen en dan wilde ze nog meer corn flakes. Gewoon tijd nemen en haar deels ook zelf laten klooien. Ze kan met een vorkje eten maar een lepel was een probleem nu bemerken we dat met een lepel eten ook gaat. Iets dikkere dingen zoals appelmoes probleemloos en ja iets met melk gaat maar is lastiger voor haar. Als ze in haar pyama eet moet je haar pyama wassen. We willen haar niet anders behandelen met een slab of zo want ze is wel 4 jaar, Jannick en Meli zijn gisteren nog met haar bezig geweest om uit te vinden waarom ze niet naar de KIga wil en ze denken omdat ze gewoon gezeliig bij ons thuis wil blijven maar we blijven voorzichtig.
Na het ontbijt ging Meli met de kinderen naar beneden want ze waren allen nog in pyama. Jannick dronk nog een bakkie en ging dan ook. Ik was gisteravond nog bezig geweest met het pictogram appje maar die werkt niet goed dus dat zei ik tegen Jannick en toen liet hij zien dat hij een andere heeft gekocht en daar had hij al de eerste pictogrammen zelf ingezet. Want grootvader of grootmoeder gebruiken we bv niet maar Opa en Oma. En die hij heeft kan je ook fotos inzetten. Als dat heel goed gaat werken bij Sabrina wil ik ook maar zo iets op mijn telefoon zetten. Ze staat er nu vol open voor. Wij vragen altijd alles aan haar en met ja en nee kom je heel ver .
In de morgen huishoudelijke dingen verder , vaatwasser leeg en weer vol een wasje enz. Danbesloten we naar Liezen te gaan, even bij de Lidl en naar de Action. Bij de lidl pas gebruikt en om de hoek bij de action kon ik mijn pas niet vinden . Tassen leeggemaakt enz geen pas dus maar geblokkeerd. Nu heb ik een betaalapp van de ING en daar heb ik een betaalpas in maar ik weet niet of die het doet dus dat moet ik eerst proberen en als ik geen werkende pas heb eerst de ING van de week bellen en anders een pas aanvragen. Ik ben echt momenteel een wrak en vergeet alles , raak alles kwijt en kan mijn hersens nergens bij houden. Aan Jan heb ik in die dingen ook niets dus ik moet proberen om zelf alles op een rij te krijgen en helaas dat lukt momenteel slecht. Het is vandaag heerlijk weer , niet koud en wat zon maar de komende dagen slecht weer en sneeuw. De familie van beneden is vanmorgen al op pad gegaan en komen denk ik voorlopig niet terug. Lekker gaan genieten als gezin. En vast nog wel langs familie van Meli.
Het is nu 2 uur en je ziet het weer al verlopen. De zon staat nu al zo hoog dat die niet meer naar binnen valt. Ik heb net een telefoonkaart voor Theresa gekocht want hier was het overal 20 Euro en ik heb nu weer een kaartje van 10 Euro gekocht. Het was ook deels mijn schuld dat haar tegoed weg was .Het andere deel was het Jannick want we hadden beide ander internet zonder het bij Theresa veranderd te hebben. Ik wil gewoon zekerheid dat ze kan bellen. Nu zitten we in de huiskamer met de deur open naar het balkon heerlijk in de zon want die kwam nog even terug. We eten aardbeien en ik heb nu echt voorjaarsgevoel. Zo de chocolade eieren in de takken hangen en de laatste was opruimen.
Nu half 8 en de familie was thuisgekomen, even de spullen naar beneden gebracht en Jannick gevraagd om de telefoon op te laden, Hij doet hetzelfde als ik deed en nu was de telefoon wel opgeladen. Tja ik en techniek. Ik heb de paasschilderijtjes die ik gekocht heb aan de kinderen gegeven, Dan kan Meli met ze wat doen en hebben ze beide een cadeautje voor Mama want die is de 26. jarig. Ik heb een klein paasdoosje met Ferrero roche voor haar , Wij laten ons niet kennen. Maar ik liep al in duster en dan zegt Jannick ineens ik denk dat je weg moet maar te laat de vrienden kwamen al binnen en het ene meisje zei zo loop ik ook altijd. Het is weer spellenavond. De helft van het weekend zo wat voorbij. Gelukkig morgen nog een dag.
De kinderen hadden het enorm naar hun zin gehad en ze hadden McD gegeten.




Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.