Zondag

Duitsland, Günzburg

Vanmorgen om 9 uur eruit was ook ongeveer een kwartiertje wakker. Maar de katten waren zeer zeer hongerig en begonnen alvast aan mij te knagen.
Alle ochtend dingen gedaan. Bed afgehaald en de eerste was erin. Vaatwasser leeggemaakt en wat er nog voorbij kwam.
Dan bezig geweest met het jaar 2014 en het wilde niet erg omdat het internet steeds weg viel. Dan middageten gemaakt en met Jan gegeten. De keuken weer opgeruimd. Dan de fotos die nog waren binnen gekomen van Jannick en Meli erop gezet bij vandaag. Het is zonnig weer en een 19 graden maar toch niet echt lekker. Wel lang de deur open gehad maar na het eten toch weer dicht gemaakt. Zelfs de katten wilden niet eruit.
Zo nog wat werken aan 2014.
Het gaat niet snel want ik moet ook de teksten erin zetten en dan de fotos zoeken . Ik heb bijna 2 maanden klaar. Nu vijf uur en nog geen familie aangekomen. Jannick zou ze wel gelijk afzetten bij Ingrid. De kinderen hebben vakantie en eigenlijk wilde Ingrid dat ze rond het middaguur terug zouden zijn,. Jannick haar gezegd dat ze dat niet doen en gewoon later terug komen omdat ze in de morgen nog in het park gaan en dan wat eten. Hij heeft haar ook gezegd dat het dom van haar was om dan de afspraken voor Sabrina op de maandag te maken. Ze gaat met Sabrina naar Leoben voor haar EEG. Jannick heeft toch voor elkaar gekregen dat hij naar de nieuwe Schienenmaker mag gaan . Wel samen met Ingrid maar beter dan dat ze alleen naar Graz gaat.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

WoW! Wat moeten ze het leuk gehad hebben!

Annemarieke 2023-11-14 23:26:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.