Weer een warme dag

Oostenrijk, Gröbming

Freitag 8.Juli
Het was heerlijk koel in huis na het opstaan. De deur en de ramen open gelaten.
Theresa kwam even dag zeggen voor ze haar laatste dag voor de vakantie in de Kindergarten aantreedt. Weer op en top meisje met haar ketting en armband en haarfrutsels.
Al snel werd het een 26 graden maar het bleef dichtgetrokken en het was wel aangenaam. Maar in de middag trok het open en door de zon werd het akelig warm.
Jan was vanmorgen met de vloer bezig en op een heel klein na is het klaar maar dat ielige kleine stukje had hij even geen zin meer in. Morgen zei hij.
Dan samen eten op het balkon maar gewoon uit de pan. Kohlrabi in witte tuinkruidensaus karbonade en krieltjes in de schil. Daarna moest Jan alweer gaan werken.
Theresa kwam haar nieuwe kleren laten zien, lieve jurkjes en shirtje met korte legging. Staat haar echt goed felle kleurtjes.
Jannick was naar de tandarts om de hechtingen eruit te laten halen , alles weer goed. Mag over een half jaartje weer voor controle.
Zag leuke fotos van Pepijn en ja geen kleuter meer na de vakantie. Kleine jongetjes worden ook groot.
Jannick was net aan het maaien en dat was wel nodig er waren stukken bij dat het onkruid een halve meter was.
Ondertussen is Jan weer thuis en kan ons weekend gaan beginnen.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.