Week weer voorbij

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen vroeg wakker even voor 6, dus wel de katten eten gegeven en dan snel terug in mijn warme bed en ontbijt tv aan. Dan toch pas om half 9 eruit gegaan. Geen haast vandaag en alles op mijn gemak.
Theresa heeft iets bacterieels dus aan de antibiotica.
Dan eerst de medicijnen van Jan uitgezet want het was allemaal leeg.
Ik had van Angela een Appje gekregen dat Tobi en Jula bij het Sinterklaasjournaal hadden gehoord dat Oma Berg ging paardrijden. (wij zijn Opa en Oma Berg) dus of ik daarvan een foto kon sturen. Het resultaat plaats ik hierbij.
Ingrid kwam koffie drinken met de kinderen en uiteraard hun schoentje bekijken. Om half 11 gingen ze allemaal weer. Dus nu is de rust weer gekeerd. De nevel is opgetrokken en we kunnen zien dat de sneeuwgrens al naar onder is gegaan maar bij ons regent het nog.
Om half 12 ongeveer ging het over in natte sneeuw en zie je dat de grens al flink aan het zakken is.
De was ligt weer in de kast, eten gekookt vandaag bietjes met gekookte aardappeltjes en speklapjes.
Dan samen met Jan gegeten. Eind van de middag ging de natte sneeuw over in sneeuw. We zien morgenochtend wel.
De hele middag bezig geweest met bellen met de belastingdienst en administratieve bezigheden. Alleen het bellen met de belasting dienst was al 3 kwartier. Ik had een zorgtoeslag papier gekregen over 2020 dat mijn zorgtoeslag terug gesteld is en ik moet terug betalen. Ik was tot nu toe alleen maar met alle papieren van 2019 bezig en snapte niet waarom dan deze terug betaling want 2020 is nog niet eens bepaald. Nou heel logisch omdat ik zo veel moest terug betalen over 2019 had ik 2020 stop gezet. Daarom moet ik terug betalen logisch?? of niet? Hij adviseerde om het weer aan te vragen met terug werkende kracht. De belastingdienst makkelijker kunnen ze het je niet maken toch? Ik dacht juist om te voorkomen dat ik nog meer moet terug betalen maar stopzetten maar dat werkte dus averechts. Maandag maar weer verder eraan. Ik kan geen MRA voor Jan in Salzburg krijgen pas eind januari dat is te laat want hij moet 15 december naar de Dopplerkliniek. Dus Liezen geprobeerd maar die zijn op vrijdagmiddag dicht en met die Corona toch al andere tijden. Dus ook daar maandag aan verder. Dan alle papieren van Jan en mij voor de diabetiker dingen ingevuld en die moesten ingescand worden en dat wilde niet. Eindelijk na een hele poos aan en uit , pc aan en uit deed de printer het eindelijk weer en ingescand en alles verstuurd. Ondertussen spuugzat en dan kwam Ingrid om het huiswerk van Theresa te bespreken voor de komende 2 dagen. Dan aan de koffie gegaan en doe niks meer. Helemaal murw.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.