verhuizen enz.

Oostenrijk, Liezen

zaterdag 26 mei 2007
Vanmiddag zijn Jan en Jannick naar Pruggern gegaan om dingen uit elkaar te halen dan om half 4 naar Liezen om de auto op te halen. We hebben nog mazzel ook want omdat het pinksteren is kunnen we de auto 2 dagen gebruiken , dat scheelt een hoop kilometers. Anders moesten we nog een keer de auto ophalen en we hebben maar 150 km vrij. Nu hebben we 300 km vrij en hoeven we geen 70 km naar Liezen op en neer . Dan in Pruggern inladen en op Katja gewacht .Dan zijn ze met zijn drieën naar Ramsau gereden en hebben de spullen bij Jannick uitgeladen.
Jannick wilde er vanavond al slapen met Katja dus na het avondeten zijn ze weggegaan.
Het voelt wel anders, ook al was Jannick al eerder de deur uit, nu heeft hij zijn eigen huisje.
De laatste van de kinderen is uitgevlogen.
Gisteravond waren ze samen naar de bijeenkomst in Pruggern voor de 24 uursloop in Worschach in juli. De gemeente betaald de inschrijving , het kost 48 euro per persoon. Ze hebben al een bierfabrikant als sponsor voor de dranken en ze zijn nog met sponsors bezig voor de teamshirts. Ze gaan waarschijnlijk de Pruggener Streetfighters heten. Jannick loopt ’s nachts tussen 2 en 6 uur. Kan dan gelijk door naar het Frühschoppen. Er staan legerbarakken en hij moet dan een slaapzak meenemen om daar te slapen. De ouderen die het al eerder hebben gelopen zeiden tegen hem 2 biertjes en een schnaps en je slaapt uitstekend. Het looprondje werd uitgelegd “bij Sepp de hoek om naar Maria dan naar het rode huis enz.” voor Jannick nog erg onduidelijk. De race begint op zaterdag om 14 uur en eindigt dan zondag om 14 uur. Ik geloof dat het dan 22 en 23 juli is. Het is wel iets om naar uit te kijken, het schijnt een enorm festijn te zijn. Jan had ook graag meegedaan maar hij mag nog steeds niet hardlopen.
Ik ben al 2 dagen niet lekker en voel me echt ziek. Ik heb het benauwd , ik weet niet of het door een allergie komt of dat ik een griepje te pakken heb. Al met al niet in staat om iets te ondernemen.
Het is nog steeds warm en af en toe een flinke onweersbui. Het is nu erg druk op de camping i.v.m. pinksteren. Ook veel tenten al. Het is vreemd om in deze warmte mensen met ski’s te zien lopen. Ze gaan dan op de gletsjer skiën.
Morgen gaan we weer verder met verhuizen als alle grote dingen maar over zijn , de kleine dingen kunnen we met de gewone auto ook nog wegbrengen. Daarna begint het inrichten en inruimen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.