Telefoonabo waar je niet mee gebeld kan worden?

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen ik denk rondom 8 wakker, zeer goed geslapen. Om half 9 kwam Ingrid vragen of ze Sabrina kon brengen. Ze ging samen met Theresa naar Liezen, ze heeft oa een afspraak bij de dealer. Om 9 uur kwam Gaby voor Sabrina en die blijft de hele morgen dus mijn handen weer vrij. Het is dikke mist buiten maar het zou weer erg mooi weer worden. Jan en ik hebben het beide koud, dat is vaak in de overgangsperiode zo. De CV is nog niet aan , buiten is het fris en zo voelt het in huis ook. We zaten net aan de koffie met appeltaart van Ingrids is buiten nog steeds mistig en nu 17 graden . En we gaan al naar de 12 uur toe. Ik moet nog bedenken wat we gaan eten enn lusteloos. Ik heb al een paar weken een vinger die heel erg pijn doet en onder de voorzijde van mijn voet heb ik ook een vervelende plek dus nu maar eens een afspraak bij de huisarts gemaakt. Zo iets als ouderdom komt met??
Ingrid kwam om kwart over 11 thuis en nog even koffie drinken. Alles met de auto omzetten geluk dus Ingrid heeft nu de auto van Jannick officieel en kan met haar kenteken rijden.
Tegen 12 uur ineens helemaal open, strak blauwe lucht en zon en het werd zelfs 29 graden . Middageten gemaakt en samen op het balkon gegeten.
Om 2 uur gaan lopen naar de MEZ want ik was er achter gekomen dat Jan niet gebeld kon worden en dat dus al vanaf Juni. Als ik hem had gebeld en hij niet had aangenomen en ik dan later vroeg van ik heb je gebeld dat kreeg ik een vaag antwoord. Ik zijn telefoon doorgekeken maar kon niets vinden , aan Ingrid gevraagd of ze Jan wilde bellen maar nee die kreeg ook van niet bereikbaar. In de MEZ is de winkel waar we alles afgesloten hebben en die man neemt altijd alle tijd en dat voor elke klant. Hij kon niets vinden aan de telefoon en zij dat het ongewoon was want zelf niet kunnen bellen komt voor door gesperd zijn. Een nummer in je telefoon kan je zelf geblokt hebben maar dat je niet gebeld kan worden komt niet voor. Hij kreeg ook geen smsjes binnen. Alleen internet werkte en dus kon je hem wel bellen met Whatsapp. De simkaart in een andere telefoon het probleem bleef dus het lag niet aan de telefoon. Een nieuwe simkaart erin en aangesloten via Magenta we moesten wachten tot Magenta het verwerkt had dus een rondje winkelcentrum. Dan was het aangesloten maar het probleem bleef. Uiteindelijk heeft een techniker bij Magenta samen met de man het opgelost. We waren 2 uur verder.Ik heb Jan nu op zijn hart gedrukt om als hij problemen heeft om er over te spreken. Nu betaal ik dus al 3 maanden zijn abo die hij niet kon gebruiken om te bellen of sms te zenden. Het was vandaag erg benauwd weer vanaf het moment dat de zon was doorgekomen. Maar ervan genoten.
Eind van de middag kwam Ingrid vertellen dat eindelijk de Schiene van Sabrina is goedgekeurd en ze kan er voor naar Ragnitz bij Graz 2 uur rijden maar dichterbij dan Wenen. Theresa gaat dan al naar school dus komen wij in het spel. Dat is geen probleem al lang blij dat er eindelijk een toewijzing is en ook nog helemaal betaald.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

wwat fijn om te horen dat Sabrina weer geholpen gaat worden en voor Ingrid in feite dichtbij maar wat is schiene eigenlijk

els molenaar 2020-09-09 20:52:50

Dat is goed nieuws!!! 😘

Annemarieke 2020-09-15 07:30:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.