Het leek wel zomer

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker geword door een krampaanval in mijn benen. Ik kreeg de kramp er niet gelijk uit dus het was zeer pijnlijk en nog lang daarna.
Jan gevraagd om de katten te voeren en nog een rondje tv gedaan. Opgestaan en een zeer warme douch genoemen. Maar de pijn in mijn benen bleef.
Het was zeer zonnig en strak blauwe lucht en gelijk de deur open gezet want het was ook al warm. Ik heb lang op het balkon doorgebracht dan middageten gemaakt en dat buiten opgegeten. Jan was niet te porren om buiten te gaan zitten. Het was op het balkon 28 graden in de zon en er was geen wind. Jannick belde die had wat van mij nodig en kwam het ophalen. Om 13 uur werd het mij toch te warm.
De was gedaan en nog wat huishoudelijke dingen. Dan heerlijk Disney kijken. De hele dag is de pijn in mijn benen gebleven. Eind van de middag koelde het snel af. Wat broodjes belegd voor Jan en mij .
Zo nog een kop koffie en de avond kan beginnen

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.