Een beetje depridag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen vroeg wakker, medicijnen en een beetje tv en dan opgestaan. Ik had vandaag een beetje later mijn therapie . Ik heb de badkamer gelijk gepoetst , keuken opgeruimd een kop koffie en dan op weg. Ik was precies 10 uur daar. Ik kwam Barbara tegen die daar ook therapie volgt. Even met elkaar gesproken. Na de therapie weer naar huis en dan eerst een kop koffie.
Dan wat rondbellen en mail schrijven en Jan heeft nu een afspraak voor woensdagmorgen om zijn 3e ineenting te halen en dan met een RNA.
Middageten gemaakt bami met ketjap ei. Met Jan gegeten .Ook bij Meli eten gebracht. Afgesproken dat we samen woensdag naar Leoben gaan. Zo heeft Jan de tijd bij het prikken.
Liduina ja ik kwam er nog op tijd achter dat we de F1 wilden kijken. Was weer super-
Straks nog een keer bellen met Bierens die alles voor DUO doet. Ze hebben niets bevestigd dat ik mail gestuurd heb en net was er niemand die in het systeem kan. Dus straks nog een keer bellen. Ze hebben de boel al een paar keer belazerd.
Het is rustig herfstweer , wolken en wat zon. Nu op het hoogtepunt in de zon op het balkon 15 graden maar dat halen we gewoon buiten niet. Vanmorgen weer alles wit van de vorst en dan is het al bijna middag voor het weg getrokken is. Net met Jannick een deel doorgegaan die ik woensdag nodig heb. Maar die gluipers van Bierens hebben toch mooi 468 Euro eraf gehaald waardoor de problemen alleen maar groter worden. Dat mogen ze maximaal claimen zeggen ze. Ik heb ze nog niet gesproken ga het zo maar weer proberen . Hij heeft nog een paar fotos gestuurd van gisteren.
Uiteindelijk heb ik ze gesproken en ze vinden het geen concreet voorstel, nee dat klopt want eerst de feiten op een rij en ik kan pas doen als ik dingen heb kunnen regelen. In 5 dagen kan je niets, je mag blij zijn dat je een afspraak kan krijgen en een antwoord krijg je ook niet gelijk. Ze zeiden dat ze het doorgestuurd hadden naar DUO dat heb ik zelf ook maar die zeggen dat het lang kan duren voor het wordt behandeld maar ik moet de oplossing in 5 dagen op tafel leggen. Nog een paar maal met Jannick gebeld en geappt. Later kreeg ik nog een foto. Sabrina heeft een St Martin lantaarn gemaakt in de therapie. Dat is donderdag alweer of wel St Maarten in Nederland.
Meli ligt al de hele dag depressief op de bank. Begin van de avond zei mijn echo dat er iemand voor de deur stond dus even gekeken . Er ging geen licht aan dus zelf maar naar beneden gelopen . Dat waren Jessi en Dominik. Dominik had weer een groot bakblik met Streuselkuchen gemaakt. Voorzichtig in het donker bij Meli naar binnen en ze lag nog steeds in eht donker op de bank en had niet gereageerd op de deurbel. Ze is in goed handen bij Jessi en Dominik. Ik kreeg een groot stuk voor Jan en mij van de koek mee. Die was echt ongelooflijk lekker.


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wat een prachtige Sint Maarten lampion heb jij er gemaakt Sabrina, wat zal die straks mooi stralen met een lichtje erin, in het donker.

Christina 2021-11-09 02:46:05

Goed dat je het zegt, ik moet nog traktaties kopen! 😁

Annemarieke 2021-11-09 07:32:04
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.