Laatste dag Catez

Slovenië, Čatež ob Savi

Ik werd wakker omdat ik een rits hoorde dus ik roep ben jij dat Theresa. En ja hoor ze was al bezig de buitentent te openen om alleen naar de toilet te gaan. Dus haar opnieuw gezegd dat wij dat niet goed vinden en dat ze ons wakker moet maken. Eigenwijze tuthola.
Daarna maar op gestaan en onbijten laatste eitjes gebakken. Aan alles kon je al merken het wordt een hete dag en ja dat werd het ook. Ze kreeg eerst een ijsje van Joop, dat zijn van die minipuntjes, evenlater een groot choco ijsje van de Duitse buren. Tussen de middag een eenpansgerecht van de restanten en Theresa liet het zich smaken. Dan zwemmen in het buitenbad. Weer terug naar de tent alles drogen en in de wastas. Langzaam aan naar het opruimen werken. Eerst nog avondeten en dan gaat het los met soppen.
We krijgen een punthoofd en soms zelfs een rode van Theresa. Tegen iedereen zegt ze hallo , als iemand blijft staan vraagt ze hoe heet je, bij een vrouw en je man? en heb je kinderen, en hoe heten die, en waar woon je en ga maar door. Gaat een meneer op zijn hurken zitten en praat Duits met haar wijst ze op zijn buik en zegt je bent dik en ik sorry en hij kinderen zijn eerlijk. Schaamrood. We hadden beloofd dat we op het terras ijs zouden gaan eten en dat ze muntjes mocht voor de speeldingen. Omdat het de laatste dag is. Voor de muntjes moet je geld in de automaat gooien en dan krijg je muntjes ervoor , dus niet geld erin geen muntjes gelukkig geen 5 of 10 euro erin gegooid. dus ik klaag daar aan de receptie en danzeggen sorry particulier. Ja zo kan ik mijn geld ook eenvoudig verdienen. Dus naar de hoofdreceptie en die zeiden dat het van de uitbater van de naast gelegen bar is maar die gaat pas vanavond open.
Na het zwemmen ging ze hinkelen op de hinkelbaan die de buurkinderen hadden gemaakt.
We hebben een jong musje met nog allemaal dons veertjes die eten komt vragen vandaag zat hij zelfs in de tent. Zo bijna onze laatste nacht.
Nog fotos van Angela, Bert en Jula vakantie Drente. En van Ryan die 4 wordt en afscheid neemt van de speelzaal is zoon van Lisa de dochter van mijn broertje Ruud.

Nog de felicitaties voor Bianca die haar verjaardag viert, ik heb altijd een probleem op vakantie om dat bij te houden dan heb ik geen gevoel voor tijd of dag maar ik dacht vandaag??

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.