En dan hebben we ineens een klok

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker van de wekker en ik heb echt lang geslapen want ik ging vroeg naar bed tv kijken en ik sliep gelijk in. Dus bijna 12 uur geslapen. Ik heb het schijnbaar nog steeds nodig. Aankleden en ontbijten. Douchen doe ik als ik terug kom. Vandaag weer naar Christine.
Oostenrijk staat weer eens op zijn achterste benen, een bekende toneelspeler/regisseur is gepakt voor bezit kinderporno. Hij had 58000 fotos dus het was geen ongelukje.
Er zijn 6 mensen die moeten werken aan 10.000 meldingen een beetje weinig dus.
Na het werken Jan gebeld en ik was vroeg klaar. Christine had een examen in Graz en was weggegaan en ik heb afgesloten. Thuisgekomen zag ik gelijk de nieuwe klok in de keuken. op de plek waar altijd de klok hing. Ik denk dat Meli die heeft opgehangen toen Jan mij was halen. Ik wilde een foto maken en merkte dat mijn telefoon waarschijnlijk bij Christine ligt. Het is zeer slecht weer het sneeuwt aardig door en vanmorgen lag er al een aardige laag. We stonden al dwars in Gröbming op de rotonde. Dus ik wacht tot het beter wordt. Het is de eerste maal dat het lekker doorsneeuwt .Tegen 12 werd het droog en kwam de zon. Zijn we toch terug gereden om mijn telefoon te halen. Had ik in de waskelder laten liggen. Dan weer naar huis . Douchen en omkleden dan middageten maken. Samen met Jan gegeten.
Nu kwart over 3 en de zon verdwijnt en het koelt ook weer af.
Het is wel tijd voor een bakkie met een stukje taart.
Eind van de middag was ik naar beneden gegaan en dan bleek dat ze de klok gisteren al hadden opgehangen. Op de plaats waar altijd de klok hing. Die hebben pret voor 10 gehad. Het is een leuke klok dus die mag blijven hangen. Ze klaagden steeds dat ik de klok terug hangen moet want ze kijken steeds verkeerd. Een leuke grap was het.
Na het avondeten kwam Jannick koffie drinken en had zijn eigen bakkie bij zich. Er zit misschien meer in het werk wat hij doet. Nu de Konkurs voorbij is kan hij beter gaan verdienen zonder het te moeten afgeven.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Leuke 🕰klok en op de juiste plek😀

Erna 2023-01-18 21:43:46

Ik kan me goed voorstellen dat ze ook gehad hebben om die klok. 😂

Annemarieke 2023-01-19 12:55:43

Ook = LOL (Stomme autocorrectie)

Annemarieke 2023-01-21 15:07:29
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.